Arkadaşlar, çok iyi işlemci sıcaklığı ölçen uygulama söyler misiniz?
k_enes Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Enes Cihazım sfkslfkosjpo Yaş 24 Konum Türkiye Katılım 4 Aralık 2020 Konular 4 Mesajlar 8 Tepkime puanı 0 Puanları 1 24 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar, çok iyi işlemci sıcaklığı ölçen uygulama söyler misiniz?
Save_Mi Snowflake Emekli Yönetici MIUI Expert Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Muhammed Cihazım Platina/Courbet Konum Fatsa Katılım 23 Mayıs 2019 Konular 207 Mesajlar 5.235 Çözümler 39 Tepkime puanı 8.960 Puanları 338 25 Ocak 2021 #2 Uygulamalar cpu sıcaklığını ölçmez sensörler ölçer uygulamalar verileri okur. Aşağıdaki uygulamaları kullanabilirsiniz. Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Uygulamalar cpu sıcaklığını ölçmez sensörler ölçer uygulamalar verileri okur. Aşağıdaki uygulamaları kullanabilirsiniz. Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Woxly Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Mehmet Cihazım XİAOMİ REDMİ S2 Yaş 20 Konum İSTANBUL Katılım 29 Temmuz 2020 Konular 3 Mesajlar 28 Tepkime puanı 4 Puanları 3 25 Ocak 2021 #3 cpu-z kullanabilirsiniz