Yardım Isınma Sorunu

Tevhide

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tevhide
Cihazım
Redmi note 7
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10.3
Telefon Modeli
Redmi note 7
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar.Redmi note7 kullanıcısıyım.Durumu anlatayım: Telefonumu kullandığım sırada dün aniden dondu ama kapanmadı ekran kilitlendi.hiçbir sekilde dokunmatik ekran algılamıyordu.açma kapama tuşundan resetledim açıldı,kullanılabiliyordu,tamamdır sandım.bugün de oldukça sıradan kullanımlarımda bile telefonun arka kısmında kamera çevresi ve parmak izi okuyucunun bulunduğu bölge ısınıyor.Hatta bir müddet kapalı tuttum,açtığımda da yine mesajlaşmalarım sırasında bile ısınıyor aynı bölge.Ne yapmalıyım ?

mfk925

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
22
yakın zamanda bir güncelleme aldınızmı

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Cihazın BL kilidi açık mı, yakın zamanda cihaz darbe aldı mı yada uygulama yüklediniz mi?

Oyla:

Tevhide

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tevhide
Cihazım
Redmi note 7
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yakın zamanda bir güncelleme aldınızmı

Güncelleme bildirimi gelmişti evet.ama kabul edip yükledim mi,geri mi çevirdim onu hatirlamiyorum açıkçası.doluluktan olabileceğini düşünüp galeri fazla uygulama ne varsa boşaltmaya çalıştım.şimdi pil sıcaklığı 33 derece

Oyla:

mfk925

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
22
Güncelleme bildirimi gelmişti evet.ama kabul edip yükledim mi,geri mi çevirdim onu hatirlamiyorum açıkçası.doluluktan olabileceğini düşünüp galeri fazla uygulama ne varsa boşaltmaya çalıştım.şimdi pil sıcaklığı 33 derece
güncellemelerden kaynaklı bu tarz ısınma problemleri oluşabiliyor ..
yine cihazınızın hafızası çok doluysa bundan kaynaklıda olabilir ama anladığım kadarıyla ısınma problemleri aniden başlamış

Oyla:

Tevhide

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tevhide
Cihazım
Redmi note 7
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazın BL kilidi açık mı, yakın zamanda cihaz darbe aldı mı yada uygulama yüklediniz mi?
Uygulama yüklemiştim çokça.donmasına sebep olan da bir uygulamayla birlikte ekran kaydediciyi açtigimda agır geldi.beni şaşırtan da note7 lerin bu ayni anda farkli uygulama geçişlerini kaldırabilecegini dusunmemdi.ama depo kullanimi %80 e yakındı.bunun ağır gelebileceğini düşüp ufak bi temizlik yaptım 33derece pil sıcaklığı.bakalım.bir iki gün daha takip edeyim yine de.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

güncellemelerden kaynaklı bu tarz ısınma problemleri oluşabiliyor ..
yine cihazınızın hafızası çok doluysa bundan kaynaklıda olabilir ama anladığım kadarıyla ısınma problemleri aniden başlamış

Yani özellikle hız,çoklu uygulama ve pil soğutma durumundan dolayi tercih ettigim cihazim 1 yilini doldurmadan boyle yapinca telaşlanmistim.

Uygulama yüklemiştim çokça.donmasına sebep olan da bir uygulamayla birlikte ekran kaydediciyi açtigimda agır geldi.beni şaşırtan da note7 lerin bu ayni anda farkli uygulama geçişlerini kaldırabilecegini dusunmemdi.ama depo kullanimi %80 e yakındı.bunun ağır gelebileceğini düşüp ufak bi temizlik yaptım 33derece pil sıcaklığı.bakalım.bir iki gün daha takip edeyim yine de.

Yani özellikle hız,çoklu uygulama ve pil soğutma durumundan dolayi tercih ettigim cihazim 1 yilini doldurmadan boyle yapinca telaşlanmistim.
Yaklasik %80 dolulugu vardi hem.velev ki bundan diyelim.kaldirmamasi normal mi sizce.

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
İşlemcinin orta segmente hitap ettiğini ele aldığımızda çoklu uygulamalarda bocalaması gayet normal, birde kasanın plastik oluşu hızlı ısı transferine ciddi derecede engel oluyor.

Oyla:
Üst Alt