Yardım Isınma sorunu

allparslan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
alparslan
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
3
Arkadaşlar s.a forumda yeniyim.
2 aylık mi6 6/64 cihazımda gereğinden fazla ısınma sorunu başladı başlarda yüksek performans seviyesinde kullanırken bunu daha kısıtlı seviyelere indirdim fakat ısınma sorunuyla baş edemiyorum. Bu bir fabrika kaynaklı sorun demek doğru olurmu bilmem ama sizlere danışmak istedim. Neler yapılabilir fikirlerinizi bekliyorum.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

korfirak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Xiaomi 11T Pro
Konular
7
Hocam merhaba,
ben ısınma problemlerini genellikle farklı romlar denerken birkaç romda gördüm, hangi romlar şu an aklımda değil ama muhtemelen yazılım kaynaklıdır, farklı sürümler deneyin ve temiz kurulum yapma peşinde olun,

Oyla:

allparslan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
alparslan
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonu hb dan aldim ve aldığım gibi kullaniyorum değişiklkk yapmadım. Farkli sürüm derken bana tavsiye edebilecegin bi sürüm varmi?
Ve ayni saticidan satin alan kullanicilarin hepsinde bu sorun olmasi gerekiyorki rom degisikligi yapilsin degilmi ?
Hocam merhaba,
ben ısınma problemlerini genellikle farklı romlar denerken birkaç romda gördüm, hangi romlar şu an aklımda değil ama muhtemelen yazılım kaynaklıdır, farklı sürümler deneyin ve temiz kurulum yapma peşinde olun,

Oyla:

korfirak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Xiaomi 11T Pro
Konular
7
Yani hocam eğer sistem dosyaları karışıklığı varsa ne bilim aklıma başka birşey gelmiyor ısınma için. Farklı bir rom deneyin ve görün. Birkaç kez başıma geldjgi için rom kaynaklı bir durum diye bahsettim. Diğer arkadaşlar farklı sebepler le bu duruma karşılaşmışlar ise yazarlar sanıyorum. Rom olarak stabil olarak 9.2.2.2 yorumları hep olumlu diye okudum. Kolaylıklar
Telefonu hb dan aldim ve aldığım gibi kullaniyorum değişiklkk yapmadım. Farkli sürüm derken bana tavsiye edebilecegin bi sürüm varmi?
Ve ayni saticidan satin alan kullanicilarin hepsinde bu sorun olmasi gerekiyorki rom degisikligi yapilsin degilmi ?

Oyla:

allparslan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
alparslan
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ettim sağolasın
Yani hocam eğer sistem dosyaları karışıklığı varsa ne bilim aklıma başka birşey gelmiyor ısınma için. Farklı bir rom deneyin ve görün. Birkaç kez başıma geldjgi için rom kaynaklı bir durum diye bahsettim. Diğer arkadaşlar farklı sebepler le bu duruma karşılaşmışlar ise yazarlar sanıyorum. Rom olarak stabil olarak 9.2.2.2 yorumları hep olumlu diye okudum. Kolaylıklar

Oyla:
Üst Alt