Yardım Isınma sorunu mi 6

alibgc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mi telefon
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
10
Arkadaşlar mi 6 kullaniyorum sürüm 9.5.8.0 global stable rom arkadaşlar varmi bi caresi telefonun ekranini acinca hemen isiniyor kullanmaya gerek kalmiyor rom filan önerirmisiniz şimdiden teşekkürler.batarya sıcaklıgı 45 den asagi deillll

Serdar82

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Mi9 8GB/128GB
Konular
46
Arkadaşlar mi 6 kullaniyorum sürüm 9.5.8.0 global stable rom arkadaşlar varmi bi caresi telefonun ekranini acinca hemen isiniyor kullanmaya gerek kalmiyor rom filan önerirmisiniz şimdiden teşekkürler.batarya sıcaklıgı 45 den asagi deillll
Bu ara benim cihazda cok ısınıyor sanırım havaların ısınması etkili oluyor şarjda iken kullanmamaya çalış gereksiz bildirimleri felan kapatabilirsin ekran ışığınıda kısman faydalı olucakdır rom olayını bilgili arkadaşlar cevaplar sanırım

Oyla:

alibgc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mi telefon
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu ara benim cihazda cok ısınıyor sanırım havaların ısınması etkili oluyor şarjda iken kullanmamaya çalış gereksiz bildirimleri felan kapatabilirsin ekran ışığınıda kısman faydalı olucakdır rom olayını bilgili arkadaşlar cevaplar sanırım
teşekkür ederim. rom tavsiyesi olursa iyi olur ya :(

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Dediklerinize katılıyorum hocam. Ek olarak bunlar çözüm olmaz ise sıfırdan miflash yardımı ile stock romu tekrar flashlayabilirsiniz. Muhtemelen çözüm olacaktır.

Moto Z cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

FireLife71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
37

Cihazınızı öncelikle tamamen sıfırlamanızı tavsiye ediyorum.
Bootloader kilidiniz açık değilse telefonun kendi ayarları içinde de yapabilirsiniz.
Tasarruf olarak Tuşların ışıklarını kapadın.
Ekranı otomatik ayarda değil gün içerisinde görebileceğiniz şekilde değerlerde ayarlayın.
Pil&Performans menüsünde uygulamaları Pil Tasarrufu menusunde bulunan uygulamaları Pil tasarrufu ayarlı olarak işaretleyin.
Ayrıca Dosya Yöneticisi/Galeri/Güvenlik/İndirilenler/Müzik uygulamalarında ki Tavsiyeleri al(Reklamlar) işaretini kaldırın.
Şarjdayken telefonu aktif olarak kullanmayın.
Ve direk gün ışığına telefonu uzun süre maruz bırakmayın.

Oyla:

alibgc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mi telefon
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazınızı öncelikle tamamen sıfırlamanızı tavsiye ediyorum.
Bootloader kilidiniz açık değilse telefonun kendi ayarları içinde de yapabilirsiniz.
Tasarruf olarak Tuşların ışıklarını kapadın.
Ekranı otomatik ayarda değil gün içerisinde görebileceğiniz şekilde değerlerde ayarlayın.
Pil&Performans menüsünde uygulamaları Pil Tasarrufu menusunde bulunan uygulamaları Pil tasarrufu ayarlı olarak işaretleyin.
Ayrıca Dosya Yöneticisi/Galeri/Güvenlik/İndirilenler/Müzik uygulamalarında ki Tavsiyeleri al(Reklamlar) işaretini kaldırın.
Şarjdayken telefonu aktif olarak kullanmayın.
Ve direk gün ışığına telefonu uzun süre maruz bırakmayın.
teşekkür ederim:)

Oyla:
Üst Alt