Rehber - Persist Nasıl Yüklenir? (Sensörler, Wifi/Bluetooth, Parmak İzi Okuyucusu vs. sorunu çözümü) persist yükleyin hocam bi deneyin
Arkadaşlar ışık sensörunde sorun yaşayan varmı? Ortama göre ayar yapmıyor sanki test yaptım dac degeride hiç oynamadı varmı çözüm
Hangi romu kullanıyorsunuz, custom mu orijinal rom mu? Bazı özel romlarda sensör tuhaf çalışıyor.
Arkadaşlar ışık sensörunde sorun yaşayan varmı? Ortama göre ayar yapmıyor sanki test yaptım dac degeride hiç oynamadı varmı çözüm
Eğer donanım testi yaptıysanız ve testlerden başarılı sonuçlar alıyorsanız sorun yazılımdadır, rom sürümünüzü bilmediğim için global üzerinden örnek vereceğim, global romun bazı cihaz güncellemelerinde buna benzer ufak sorunlar var ne yazık ki, ya güncelleme bekleyin, yada twrp yüklü ise rom atarak farklı romları deneyin.Orjinal room üstad
Hocam donanım testi yaptım dac değeri sabit hiç oynamıyor hep 000 da ama yakınlık sensörunde sıkıntı yokEğer donanım testi yaptıysanız ve testlerden başarılı sonuçlar alıyorsanız sorun yazılımdadır, rom sürümünüzü bilmediğim için global üzerinden örnek vereceğim, global romun bazı cihaz güncellemelerinde buna benzer ufak sorunlar var ne yazık ki, ya güncelleme bekleyin, yada twrp yüklü ise rom atarak farklı romları deneyin.