Yardım iPhoneden Xiaomi geçiş

hiromen35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kahraman
Cihazım
Redmi note 9
Konular
8
Selam aleyküm arkadaşlar yıllardır iPhone kullanicisi olarak Xiaomi redmi note 9 64/3gb ram modeline geçiş yaptim. Bazı sorularım var umarım yardımcı olursunuz.

1) Mobile legends bangbang oynuyorum oyun içerisinde mesajlaşma basınca küçük kayan klavye çıkıyor tam ekran çıkmıyor çözümü varmıdır ?
2) iOS da ki gibi bildirim ekranı sınıflandırma varmı?(Forumda gördüm birkaç kişide nasıl yapıyorlar bilmiyorum)
3) Hangi programlarla iyi resim vs cekebilirim ? Sosyal medya ile uyumsuzmus ios gibi değil sosyal medya daha kaliteleli iphoneler gibi resim video nasıl atabilirim hangi uygulama kullanabilirim. Google camera vs görmüştüm
4)telefonum çok hızlı değil 3 GB ram olmasıyla kaynaklı herhalde kasıyor bir çok kez hızlandırma yolu varmı
5) yeni geçtiğim için sizin önerileriniz

Erayflr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eray Filar
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
27
Oyun için 9 almasaydin keşke pro ya da S versiyonu tavsiyem olurdu 9 hiç sevmedim note 9 bölümüne giderseniz sorularınızın cevabını bulabilirsiniz
Forumun en alt kısmına giderseniz redmi serisinden telefonun modelini bulabilirsiniz

cilgingitar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
25
Klavyenin alt kısmından aşağıya doğru çekin bekleyin tam ekran olacaktır
Sosyal medya için ise Instagram APK kullanabilirsiniz modlu olan. İçinde çözünürlük ayarları vs var.

melikyasar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melik
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
45
Selam aleyküm arkadaşlar yıllardır iPhone kullanicisi olarak Xiaomi redmi note 9 64/3gb ram modeline geçiş yaptim. Bazı sorularım var umarım yardımcı olursunuz.

1) Mobile legends bangbang oynuyorum oyun içerisinde mesajlaşma basınca küçük kayan klavye çıkıyor tam ekran çıkmıyor çözümü varmıdır ?
2) iOS da ki gibi bildirim ekranı sınıflandırma varmı?(Forumda gördüm birkaç kişide nasıl yapıyorlar bilmiyorum)
3) Hangi programlarla iyi resim vs cekebilirim ? Sosyal medya ile uyumsuzmus ios gibi değil sosyal medya daha kaliteleli iphoneler gibi resim video nasıl atabilirim hangi uygulama kullanabilirim. Google camera vs görmüştüm
4)telefonum çok hızlı değil 3 GB ram olmasıyla kaynaklı herhalde kasıyor bir çok kez hızlandırma yolu varmı
5) yeni geçtiğim için sizin önerileriniz
merhabalar konunuzu yanlış yere açmışssınız lütfen konu açarken dikkatli baknız burası mi 9 forumu çünkü . Note 9 forumu bambaşka biryer

garmae0671

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Kaan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
20
Fotoğraf veya videolarınızı instagram üzerinden çekmeyin. Ne çekerseniz çekin katlediyor resmen. Normal kamera uygulamasından çekip atarsanız daha başarılı sonuçlar elde edersiniz. Birde yukarıda arkadaşın bahsettiği gibi modlu instagram kullanın, Google'da modlu instagram geliştirici seçenekleri yazınca çıkan görüntü için olan iyileştirmeleride yaparsanız bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Yazdıklarımı aynen kendim uyguluyorum kalite düşüklüğü veya fps donması yaşamıyorum.

Üst Alt