Yardım İphone'dan Mi9'a whatsapp medya ve mesajlarını aktarma

alphekka61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
alphekka
Cihazım
mi9
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.2
Telefon Modeli
mi 9
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar merhaba, mi9 8/128 alarak aranıza yeni katıldım, forumda ki bilgiler yardımı ile 360 saat unlock'u başlattım. şuan 330 saatim var. yine de telefonu ingilizce olarak kullanıyorum. herşeyi birşekilde aktardım, rehber, notlar, hatırlatmalar, kitaplar, müzikler ama şu whatsapp'ı bir türlü aktaramadım. iPhone Backup Browser denedim, itunes pc'ye aldığım yedekte mesajlar için iPhone Backup Browser isimli programla ChatStorage.sqlite isimli dosyayı ile pc'ye çıkarttım ama net.whatsapp.WhatsApp isimli grup içerisindeki Library/Media klasörü yok. Wazzp Migrator ve dr.fone ücretli, gerçi onlarda bile mesajları aktaramadım. her aktarma denemesinde whatsappı kaldırıp tekrar kurmak gerekiyor ve her kurmada tel no gir sms gelsin olmadı çağrı ile kod al, doğrulama yap derken whatsapp'ta sınır koyuyor. şimdi 24 saat sonra dene diyor :D
whatsapp sınırsız deneme tanısa bi şekilde yaparız da olmadı işte. şunu hatasız tek deneme de yapabileceğim bir yöntem var mı yarın akşam deneyeyim artık, medyaları da geçtim mesajları taşısam yeter :) bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.

Üst Alt