Soru iPhone SE'den Mi A1'e

ahmetrasittopal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Konular
9
Öncelikle merhaba herkese iPhone SE 16gb kullanıyorum ekranından ve hafızasından bıktım android kullanmak istiyorum çok para da harcamak istemiyorum mi a1'i baya beğendim geçmek mantıklı olur mu snapdragon 625 ne kadar performanslı ağır oyun oynamasam da çıtır güzel oyunları oynarım ve akıcı olmasını isterim her türlü uygulamalarda geçişlerde vs iPhone kullandım hep donsun takılsın teklesin istemiyorum bi fikir verir misiniz özellikle performans bakımından

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Performans bakımından sd 625 li stock android ve miui arayüzleri diğer arayüzlerden farklı olarak aksırmaz, tıksırmaz kısacası sizi üzmez drunk~~8=)

Oyla:

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
stock android sıkıcı gelebilir.
bu yüzden miui öneririm.
hem miui arayüzü ios a yakındır, herşey ana ekranlarda.
model olarak da 1300-1400 bandında redmi 5 plus öneririm snapdragon 625 işlemci hem performanslı hem tasarrufludur 4gb ram her işinizi görür ayrıca modelde 64gb depolama olduğundan depolamayı doldurmak için baya yeriniz olur :)
satıcı olarak (gittigidiyor vs siteler de olsa) cepport tercih etmenizi öneririm. KVK garantili tercih etmenizi öneririm.
iphone SE 16gb depolamadan sonra uzay mekiği gibi gelebilir :)

Oyla:

blackeagle1903

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğan Yılmaz
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
23
Öncelikle merhaba herkese iPhone SE 16gb kullanıyorum ekranından ve hafızasından bıktım android kullanmak istiyorum çok para da harcamak istemiyorum mi a1'i baya beğendim geçmek mantıklı olur mu snapdragon 625 ne kadar performanslı ağır oyun oynamasam da çıtır güzel oyunları oynarım ve akıcı olmasını isterim her türlü uygulamalarda geçişlerde vs iPhone kullandım hep donsun takılsın teklesin istemiyorum bi fikir verir misiniz özellikle performans bakımından
Fotoğraf çekinmeyi, çekmeyi vs. çok seviyorsanız Mi A1 tam sizin için çift kamerası da var. Oyunlarda vs. donmaz, kasmaz işinizi görür. Saf android kullanıyor.
Alternatif olarakta Redmi 5 Plus fotoğraf konusunda Mi A1'in gerisinde fakat sosyal medyaya atmak için yetiyor kötü bir kamerası yok. Aynı şekilde buda donmaz, kasmaz işinizi görür. MIUI arayüzü kullanıyor. Pili 1.5 günü çıkarıyor. Yoğun kullanımda 1 günü çıkarıyor.

Oyla:

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
stock android sıkıcı gelebilir.
bu yüzden miui öneririm.
hem miui arayüzü ios a yakındır, herşey ana ekranlarda.
model olarak da 1300-1400 bandında redmi 5 plus öneririm snapdragon 625 işlemci hem performanslı hem tasarrufludur 4gb ram her işinizi görür ayrıca modelde 64gb depolama olduğundan depolamayı doldurmak için baya yeriniz olur :)
satıcı olarak (gittigidiyor vs siteler de olsa) cepport tercih etmenizi öneririm. KVK garantili tercih etmenizi öneririm.
iphone SE 16gb depolamadan sonra uzay mekiği gibi gelebilir :)
Hocam siz ekleme yapayım izninizle :) Redmi 5 Plus Bataryası 4000 mah ve çok yoğun kullanımda bile bir günü rahatlıkla çıkarabiliyor. Normal kullanımda 1.5 2 gün sürüyor bataryası.
Mi A 1'den en büyük artısı da bu :)

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Bilalvader

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
12
Takasa açıksan mi5s 3-64 modeli var hocam 14 ay garantisi devam ediyor

Oyla:

erkan176

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erkan
Cihazım
mi 6
Meslek
memur
Konular
36
şuan mi a1 den daha mantıklı olan redmi 5 plus

Oyla:

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Hocam siz ekleme yapayım izninizle :) Redmi 5 Plus Bataryası 4000 mah ve çok yoğun kullanımda bile bir günü rahatlıkla çıkarabiliyor. Normal kullanımda 1.5 2 gün sürüyor bataryası.
Mi A 1'den en büyük artısı da bu :)

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence MIUI 10 ile Al portre özelliği gelecek mi A1 ile fark kalmayacak

Oyla:
Üst Alt