İphone menü

• Konbuyu başlatan Pcckoe
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 4
  • Görüntüleme 1K

Pcckoe

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Refik
Cihazım
Xiaomi mı 5s
Konular
14
Miui geliştiricileri ve custom rom tasarımcıları bir eklenti koyarak yada özelleştirme uygularak center clock gibi neden iphoneda alltan çekilen menü yapmıyorlar ? Üstte ki kısayol araçlarını indirdiğimizde bir parmak kalınlığında gereksiz yer kaplayan boşluk bulunuyor. Burada sadece hava durumu yer alıyor; altında kısayollar haliyle onca bildirim için ekranın yarısı.. Epic Romda bulunan Escobar1945 ve Miuipro da bulunan suatsari geliştiricilerimizin fikirlerini öğrenmek istiyorum.
Diğer forum üyesi arkadaş ve büyüklerimin de fikirlerini merak ediyorum. İyi forumlar
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
bazı iphone temalar da var bu özellik

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

LaCRiMaL

Since MI 4...
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat YÜKSEL
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sağlık Mem. / 112
Konular
24
Casper ve Reeder gibi markaların bazı modellerinde var o özellik. Aslında benimde çok istediğim bişey. Ama birde.şöyle birşey var, artık cihazlar yavaş yavaş 18:9 yada 18,5:9 formatına dönmeye başladılar. Hal böyle olunca da rom geliştiriciler iphone x özelliği ekleyince tam ekran formatında aşağıdan yukarı hareketinde ana ekrana dönüyor..

Oyla:

SkyTurk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi 8
Meslek
Elektronik
Konular
9
Miui geliştiricileri ve custom rom tasarımcıları bir eklenti koyarak yada özelleştirme uygularak center clock gibi neden iphoneda alltan çekilen menü yapmıyorlar ? Üstte ki kısayol araçlarını indirdiğimizde bir parmak kalınlığında gereksiz yer kaplayan boşluk bulunuyor. Burada sadece hava durumu yer alıyor; altında kısayollar haliyle onca bildirim için ekranın yarısı.. Epic Romda bulunan Escobar1945 ve Miuipro da bulunan suatsari geliştiricilerimizin fikirlerini öğrenmek istiyorum.
Diğer forum üyesi arkadaş ve büyüklerimin de fikirlerini merak ediyorum. İyi forumlar

yapılmış kardeşim uzun zamandırda var ben kullanıyorum ister bunu indir kur ister google play den indirip kurabilirsin.

Ekli dosyalar

• iNotify.zip
    11,7 MB · Görüntüleme: 9
Oyla:

Pcckoe

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Refik
Cihazım
Xiaomi mı 5s
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bazı iphone temalar da var bu özellik

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Temalarda stabil olmuyor hocam ya bazı fonksiyonları çalışmıyor yada her defasında açılmıyor. Benim bahsettiğim üstte olan fonksiyonların alta transferi. Üstte bildirimler harici bir şey olmamalı yada hava durumu gibi fazla yer kaplayan o bölümü kaldırmalı

yapılmış kardeşim uzun zamandırda var ben kullanıyorum ister bunu indir kur ister google play den indirip kurabilirsin.
Teşekkürler deniyorum.

Oyla:
Üst Alt