Yardım İphone kamera siyah ekran sorunu

Aysenurgulkokar

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ayşenur
Cihazım
İphone 8 plus
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
İOS 12.4
Telefon Modeli
İphone 8 plus
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
İphone 8 plus telefonumun üzerinden araba geçti. Ön ekranı yaptırdım . Hopörler olsun normal kullanış olsun hiç bir problem yok . Tek problem ön ve arka kameralar ile flaş ışığımın çalışmıyor oluşu. Sert bir darbe aldığı için kameranın içindeki soketlerin oynadığı ve bu yüzden çalışmadığını düşünüyorum. Aranızda beni aydınlatabilecek ve yardımcı olabilecek var mı?

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
104
Yani hocam telefonun başına gelenlerden sonra kendisinin çalışması bile büyük bir şey. Büyük ihtimal fiziki bir sorun ve malesef buradan bir yardım alabileceğinizi sanmıyorum. Teknik servis yolu var gibi görünüyor.

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Teknik servisden ziyade bu işten anlayan birine gitmeniz yoksa servis sizden bir iphone 6 parası isteyebilir :)

Oyla:

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Cihazın garantisi var ise Apple servis ücretli cihaz değişimi yapabilir. Ekranı kırılan İp6S cihazımın ekran ücretini alarak cihaz değişimi yaptılar. En sağlıklısı bu olurdu tabi siz ekranı değiştirmişsiniz garanti var olsa bile büyük ihtimalle kapsam dışı kalacaktır. Sorup öğrenmek gerekir.

Oyla:

Aysenurgulkokar

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ayşenur
Cihazım
İphone 8 plus
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani hocam telefonun başına gelenlerden sonra kendisinin çalışması bile büyük bir şey. Büyük ihtimal fiziki bir sorun ve malesef buradan bir yardım alabileceğinizi sanmıyorum. Teknik servis yolu var gibi görünüyor.

Teknik servisin de yanına bile yaklaşılmıyor
Cihazın garantisi var ise Apple servis ücretli cihaz değişimi yapabilir. Ekranı kırılan İp6S cihazımın ekran ücretini alarak cihaz değişimi yaptılar. En sağlıklısı bu olurdu tabi siz ekranı değiştirmişsiniz garanti var olsa bile büyük ihtimalle kapsam dışı kalacaktır. Sorup öğrenmek gerekir.

Maalesef garantisi yok ama olsa bile zaten kullanıcı hatası diyerek geri yolluyorlar.Çok yakın bir arkadaşım da 8 kullanıyor o da ön arka kırmıştı yenilemek için 3000 tl istediler. Teknik destek ateş pahası gerçekten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teknik servisden ziyade bu işten anlayan birine gitmeniz yoksa servis sizden bir iphone 6 parası isteyebilir :)

Kesinlikle öyle. Servis aşırı pahalı. Eminönü’nde doğubank’a gitmeyi düşünüyorum. Orası da ne kadar güvenilir tabii orası tartışılır ama denize düşen yılana sarılıyor mecbur

Oyla:

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Teknik servisin de yanına bile yaklaşılmıyor

Maalesef garantisi yok ama olsa bile zaten kullanıcı hatası diyerek geri yolluyorlar.Çok yakın bir arkadaşım da 8 kullanıyor o da ön arka kırmıştı yenilemek için 3000 tl istediler. Teknik destek ateş pahası gerçekten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kesinlikle öyle. Servis aşırı pahalı. Eminönü’nde doğubank’a gitmeyi düşünüyorum. Orası da ne kadar güvenilir tabii orası tartışılır ama denize düşen yılana sarılıyor mecbur
Benimki şans mı bilemiyorum normal tamirci 300 civarı istedi servise 500 TL verip sıfır cıhaz aldım. Yurtdışından 1900 almıştım bir sene kullanıp sıfırını verdiler şarj kulaklık vermeden 2100e sattım ekran 200e geldi :) şarj ve kulaklık ta kar kaldı.

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Benimki şans mı bilemiyorum normal tamirci 300 civarı istedi servise 500 TL verip sıfır cıhaz aldım. Yurtdışından 1900 almıştım bir sene kullanıp sıfırını verdiler şarj kulaklık vermeden 2100e sattım ekran 200e geldi :) şarj ve kulaklık ta kar kaldı.

Şu an Trump ile papazız vermezler yeni cihaz falan :)

Oyla:

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Şu an Trump ile papazız vermezler yeni cihaz falan :)
Eskiden cok iyidiler :) o günler geride kaldı demek :) bence yinede servisede göstermek lazım aradaki fark cok fazla değil ise servis daha avantajlı. Bildiğim kadarıyla Apple ücretli onarımlarda 6 ay garanti veriyor.

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Eskiden cok iyidiler :) o günler geride kaldı demek :) bence yinede servisede göstermek lazım aradaki fark cok fazla değil ise servis daha avantajlı. Bildiğim kadarıyla Apple ücretli onarımlarda 6 ay garanti veriyor.

Neyse hocam ne demişler "Zenginin malı,züğürdün çenesini yorarmış" :)

Şaka bir yana biz yeterince tavsiye de bulunduk tercih ve takdir konu sahibinin....

Oyla:
Üst Alt