Sohbet iPhone 8 İşlemci Hakkında

metinby07

Ayfon abi yaaa
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi5s Premium
Konular
33
Arkadaşlar merhaba. Elimde ekranı kırık yani duvara çarptığım iPhone 8 var. Telefoncuya götürdüm ve bana minimum 2 bin masraf çıkardı. Konu işlemci çatlamış bastırınca yanıt veriyormuş. Böyle bir şey mümkün mü dizce? Sağlamsa zaten yanıt verir. Bana biraz yalan gibi geldi. Düşüncelerinizi bekliyorum.

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
Arkadaşlar merhaba. Elimde ekranı kırık yani duvara çarptığım iPhone 8 var. Telefoncuya götürdüm ve bana minimum 2 bin masraf çıkardı. Konu işlemci çatlamış bastırınca yanıt veriyormuş. Böyle bir şey mümkün mü dizce? Sağlamsa zaten yanıt verir. Bana biraz yalan gibi geldi. Düşüncelerinizi bekliyorum.
iPhone servisine gösterin

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Hocam Apple bu youtuba girseniz neleri çıkıyor neleri neleri bozulabiliyor...Demem o ki belirttiğiniz ihtimal var ancak kendinizi garantiye almak amaçlı birkaç telefoncuya gösterin lakin ben olsam cihazı kesin olarak kullanacaksam önce bir ekran alır kendim montajını yapar ve denerim sorunum çözülmez ise o zaman telefoncuya veririm.

metinby07

Ayfon abi yaaa
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi5s Premium
Konular
33
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim yorumlarınız için. Ben ekran değişimini bilmiyorum. Parçaların orijinal olmasını istemiyorum işimi görsün yeter benim için dediğiniz gibi başka telefonculara göstermekte fayda var inşallah fazla bir rakam çıkmaz

Üst Alt