Yardım iphone 7den mi 10 litea aktarım

krmydgn

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
kerim
Cihazım
xiaomi mi note
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global 11.0.6
Telefon Modeli
Xiaomi mi 10 lite
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar merhaba dün akşam bir çılgınlık edip 11-12 senelik iphone macerama son verdim ve xiaomi mi 10 lite 8 gb ram model telefon aldım. Fakat bir sıkıntım var.. Daha önce hep icloud aktarımı gerçekleştirdiğim için hiç bir sıkıntm yoktu. Şu an da whatsapp bilgilerimi ve normal mesaj bilgilerimi telefona aktarmakta güçlük çekiyorum drfone denedim fakat yaklaşık 350TL fiyatlı bir program yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Arkadaşlar merhaba dün akşam bir çılgınlık edip 11-12 senelik iphone macerama son verdim ve xiaomi mi 10 lite 8 gb ram model telefon aldım. Fakat bir sıkıntım var.. Daha önce hep icloud aktarımı gerçekleştirdiğim için hiç bir sıkıntm yoktu. Şu an da whatsapp bilgilerimi ve normal mesaj bilgilerimi telefona aktarmakta güçlük çekiyorum drfone denedim fakat yaklaşık 350TL fiyatlı bir program yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Bilgim dahilin de iphone whatsap yedeğini icloud a alırken android gdrive a alıyor. Birbiriile bağlantı kurmak zor ihtimal. Bir çok kez iki yazılım arası gidip geldim ve verilerim eski yerde kaldı. Kısacası whatsap için pek ümitli değilim. Diğer durumlar için android ilk kurulumu esnasında size sormuş olmalı, eğer bir iphone cihazından geliyorsanız yedeğinizi geri alın gibi bir seçenek. O bölüm cihaz fabrika ayarlarına döndükten sonra yada cihazı ilkkez kullanım esnasında soruyor. O bölümü deneyebilirsiniz.

Oyla:

Mi&me

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Huseyin
Cihazım
12pro+
Konular
3
Önerebileceğim tek program copy my data.
Sadece rehber,takvim,fotoğraf ve video aktarımları içindir.Whatsapp yedeği için yapılabilcek birşey yok.

Oyla:

krmydgn

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
kerim
Cihazım
xiaomi mi note
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çok aradım taradım 2 günde yaklaşık 15-16 program denedim paralı programlarda bile %80lerdeymiş tam copy o yüzden vazgeçtim her şeye yenden başlıyorum

Oyla:
Üst Alt