Sohbet iPhone 7 Hakkında.

Brkakn07

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Orta
Cihazım
Amazfit Pace
Konular
11
İyi geceler dilerim. Belki bu durumu yaşamış birisi vardır diye sormak istedim. Ablamın kullandığı cihaz önce hiç sarj olmamaya, ardından kapalı iken sarj olup sonrasında hiç sarj olmayarak kapandı. Bu sorun hakkında bilgisi olan var mı acaba ? Teşekkür ederim.

asocial

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
asocial
Cihazım
xiaomi
Konular
47
Orijinal şarj cihazı mı kullanıyorsunuz? Hayır ise orijinal kullanıp şarj etmeyi deneyin. Şarj girişinde toz birikmiş de olabilir. Kürdan ile kontrol edin. Çok hafifçe kolonya damlatarak kulak çubuğu ya da pamuk yardımıyla girişi temizleyin ama sıvı teması olmaması için sadece hafifçe damlatın.

Brkakn07

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Orta
Cihazım
Amazfit Pace
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Orijinal şarj cihazı mı kullanıyorsunuz? Hayır ise orijinal kullanıp şarj etmeyi deneyin. Şarj girişinde toz birikmiş de olabilir. Kürdan ile kontrol edin. Çok hafifçe kolonya damlatarak kulak çubuğu ya da pamuk yardımıyla girişi temizleyin ama sıvı teması olmaması için sadece hafifçe damlatın.
Ttec marka kablo kullanıyordu. Orijinal kablo ile denedik onda da tepki vermedi. Kürdan ile temizledim ama öyle birikmiş bir kir yoktu son olarak dediğiniz kolonya yöntemini deneyeceğim sağolun.

asocial

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
asocial
Cihazım
xiaomi
Konular
47
Ttec marka kablo kullanıyordu. Orijinal kablo ile denedik onda da tepki vermedi. Kürdan ile temizledim ama öyle birikmiş bir kir yoktu son olarak dediğiniz kolonya yöntemini deneyeceğim sağolun.
Bilgisayara orijinal kablosu ile bağlamayı deneyin, tepki verip vermediğine de bakın.

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
İlk akla gelen batarya arazısı gibi görünse de bu tür durumlarda iPhonelarda anakart arızası da cikabiliyor. Batarya değiştirme imkanınız var ise batarya değiştirerek test edebilirsiniz.

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Bu sorunu bizzat tanıdığım biri yaşadı ve anakart arızası çıktı yeni cihaz yolladılar. Garantisi var ise beklemeden yollayın büyük ihtimal sıfır cihaz yollarlar.

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
İyi geceler dilerim. Belki bu durumu yaşamış birisi vardır diye sormak istedim. Ablamın kullandığı cihaz önce hiç sarj olmamaya, ardından kapalı iken sarj olup sonrasında hiç sarj olmayarak kapandı. Bu sorun hakkında bilgisi olan var mı acaba ? Teşekkür ederim.
anakart gitmiştir

Üst Alt