İPhone 6s mi Mi6 mı?

Frkan98

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
İphone 6s
Konular
1
Merhaba şu anda iPhone 6s kullanıyorum sizce xiaomi Mİ6 ya geçilir mi

kralcibildak

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi5
Konular
10
Mi6 çok güzel bir cihaz olsa da ios'den sonra sıkıntılı gelebilir. 6s henüz çok yaşlanmış değil. Biraz daha bekleyip mi7 ile devam edebilirsiniz.

yusaozdemir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuşa
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
20
Merhaba şu anda iPhone 6s kullanıyorum sizce xiaomi Mİ6 ya geçilir mi
Bence geçilebilir arayüz konusunda sorun yasayacağınızı sanmam sadece home tuşunun badma hissiyatında ilk başta sorun yaşarsınız ondan sonra onada alışırsınız zaten.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Ben zamanında 3 ay kullandığım sıfır 6S'i Mi5S'in Türkiye de satışa çıktığı ilk gün ilana koyup sattım ve 5S aldım. Hiçte pişman olmamıştım ve siz mi6dan bahsediyorsunuz. :)

TahaKaradeniz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Taha
Cihazım
MI5
Konular
3
Hocam beklentinize göre değişir bu sorunun cevabı. Mesela çok fotoğraf çeken biriyseniz geçmeyin. Telefonda özgürlük seviyorsanız geçin. Oyun, müzik, multimedia için geçilmez. Bana sorsanız geçmem kısacası.

TheRosguest

Uzman Üye
Kıdemli Üye
Emekli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi max2
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Apple'ın düzücülüğünden kurtulup, özgürlüğe, kalite ve fiyat/performansa geçmiş olursunuz. Tabiki yine de karar sizin.

kralcibildak

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi5
Konular
10
Fanatik xiaomi güzellemelerinden sonra biraz gerçekçi olalım. Rom manyağı olmak istemeyenlere göre değil. Mi5 ile miui 8 boyunca düşük kulaklık sesi sorunu, kitlenme sorunu, sahte rom gibi olaylarla karşılaştım. Maalesef yazılım olarak sorunlu cihazlar. Düne kadar mi6 da kulaklık sesi, mi5s de ghost screen sorunları yaşıyordu. Android özgürlük dünyası diyenler jailbreak gibi olaylardan bihaber sanıyorum. İos sorunsuz bir sistemmiş gibi algılanmasın fakat ben sorunlarla kendim uğraşırım, rom atarım, düzenleme yaparım diyorsanız xiaomi alın.

metinby07

Ayfon abi yaaa
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi5s Premium
Konular
33
Evet miui formunda fanatik olduğumuz için buradayız. Ama biraz geniş açıyla bakmamız gerekiyor. Herkesin zevki farklı olabilir. Fakat Xiaomi dediğinde durup düşüneceksin. Belirtilen sorunlar nadir sorunlardır. Koskoca güvenip aldığım dünya devi LG marka telefondan çıkan ghost screen sorunundan sonra beni pek ırgılamıyor. Ghost Screen sorunu sadece Mi5s'lerin (bazı) sürümlerinde olan panel sorunudur. ''çok şükür ki bende öyle bir sorun yok. Ses seviyesi ise yine Xiaomi'nin piston basic ile mükemmel bass deneyimini yaşıyorum. Ben daha önce böyle güzel ses veren çıkış görmedim. Genelleme yapmadan konuşalım lütfen her telefon sorunsuz olacak diye bir kaide yok. Elektronik alet bu bozuk atar illa ki :). Yani sonuç olarak biraz az da olsa şans işi diyebiliriz. İphone'da Xiaomi gibi f/p olsaydı tabii ki tercih İPhone olurdu. Daha iyisi gelene kadar Xiaomi. Kalın sağlıcakla.

Not: Bir telefona +2000 TL verilmez giggle~~

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Fanatik xiaomi güzellemelerinden sonra biraz gerçekçi olalım. Rom manyağı olmak istemeyenlere göre değil. Mi5 ile miui 8 boyunca düşük kulaklık sesi sorunu, kitlenme sorunu, sahte rom gibi olaylarla karşılaştım. Maalesef yazılım olarak sorunlu cihazlar. Düne kadar mi6 da kulaklık sesi, mi5s de ghost screen sorunları yaşıyordu. Android özgürlük dünyası diyenler jailbreak gibi olaylardan bihaber sanıyorum. İos sorunsuz bir sistemmiş gibi algılanmasın fakat ben sorunlarla kendim uğraşırım, rom atarım, düzenleme yaparım diyorsanız xiaomi alın.
Hocam insanda bile sorun oluyor arada sırada hastalanıyoruz sakatlanıyoruz ama iyileşiyoruz.telefonu da öyle düşünmek gerek.arada sırada sorun çıksın ki uğraşalım,canımız burnumuza gelsin heycanlanalım.sen sorunsuz bi aşk yaşamak istermisin?açıkçası ben istemem,arada kızıp tartışmak isterim saygı çerçevesini aşmadan :)

Üst Alt