Bence geçilebilir arayüz konusunda sorun yasayacağınızı sanmam sadece home tuşunun badma hissiyatında ilk başta sorun yaşarsınız ondan sonra onada alışırsınız zaten.Merhaba şu anda iPhone 6s kullanıyorum sizce xiaomi Mİ6 ya geçilir mi
Hocam insanda bile sorun oluyor arada sırada hastalanıyoruz sakatlanıyoruz ama iyileşiyoruz.telefonu da öyle düşünmek gerek.arada sırada sorun çıksın ki uğraşalım,canımız burnumuza gelsin heycanlanalım.sen sorunsuz bi aşk yaşamak istermisin?açıkçası ben istemem,arada kızıp tartışmak isterim saygı çerçevesini aşmadanFanatik xiaomi güzellemelerinden sonra biraz gerçekçi olalım. Rom manyağı olmak istemeyenlere göre değil. Mi5 ile miui 8 boyunca düşük kulaklık sesi sorunu, kitlenme sorunu, sahte rom gibi olaylarla karşılaştım. Maalesef yazılım olarak sorunlu cihazlar. Düne kadar mi6 da kulaklık sesi, mi5s de ghost screen sorunları yaşıyordu. Android özgürlük dünyası diyenler jailbreak gibi olaylardan bihaber sanıyorum. İos sorunsuz bir sistemmiş gibi algılanmasın fakat ben sorunlarla kendim uğraşırım, rom atarım, düzenleme yaparım diyorsanız xiaomi alın.