Yardım İPhone 6s Amazfit bip Görmüyor

Mordoku

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Uğur
Cihazım
İPhone 6s
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.0
Telefon Modeli
İphone 6s İos 12
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar ben dün amazfit bip Satınn aldım. Telefonum cihazı görmüyor ,
Android bir cihazda denedim bluetooth olarak eşleşiyor ama İOS 12 olan cihazım hiç bi şekilde bip saati görmüyor Lütfen bilgisi olan varsa yardım etsin . Telefonu sıfırladım ayarlarımı sildim Herşey yaptım ama olmuyor !

Chef45

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferzan
Cihazım
Mi Mix 2S
Konular
8
Eşleştirmeyi mi fit üzerinden denediniz değil mi?
Merhaba arkadaşlar ben dün amazfit bip Satınn aldım. Telefonum cihazı görmüyor ,
Android bir cihazda denedim bluetooth olarak eşleşiyor ama İOS 12 olan cihazım hiç bi şekilde bip saati görmüyor Lütfen bilgisi olan varsa yardım etsin . Telefonu sıfırladım ayarlarımı sildim Herşey yaptım ama olmuyor !

Oyla:

Mordoku

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Uğur
Cihazım
İPhone 6s
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eşleştirmeyi mi fit üzerinden denediniz değil mi?
Evet tabiki denedim Ama servisinizi arayın diyor Ben daha kimi arayacağımı dahi bilmiyorum Eşleşmiyor Telefon görmüyor saati

Oyla:

Chef45

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferzan
Cihazım
Mi Mix 2S
Konular
8
Cihazın Bluetooth unda sıkıntı yoksa ios 12 den dolayı olabilir başka deneyebileceğiniz ios 12 yüklü cihaz yoksa güncelleme gelmesini bekleyin mi fit için
Evet tabiki denedim Ama servisinizi arayın diyor Ben daha kimi arayacağımı dahi bilmiyorum Eşleşmiyor Telefon görmüyor saati

Oyla:

Mordoku

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Uğur
Cihazım
İPhone 6s
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazın Bluetooth unda sıkıntı yoksa ios 12 den dolayı olabilir başka deneyebileceğiniz ios 12 yüklü cihaz yoksa güncelleme gelmesini bekleyin mi fit için
Farklı bir android telefonda denedim son güncelleme alan android ve İOS larda bağlantı sorunu yaşadığını farkettim . Mİ için güncelleme gelse bile nasıl güncellencek bağlantısı olmadan . En iyisi iade etmek olacak teşekkür ederim yorumlarınız için

Oyla:
Üst Alt