İphone 5s'den Mi 5s'e

TwoEasy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
İphone 5s
Konular
17
geçmek sizce delilik midir ? iPhone'un sadeliğinden sıkıldım yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum. Sizce mi 5s'e geçsem herhangi bir performans kaybı yaşar mıyım ? Yani aldığıma pişman olur muyum. 1 haftadır araştırıyorum alıp ile almamak arasında kaldım. Cevaplarsanız çok sevinirim.

erhan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
mi 4, mi 5S
Konular
54
Iphine 5s ten mi 4 e geçmiştim. Gram pişman olmamıştım. 16 gb yetmiyordu mi4 te. Yetse 2 yıl daha kullanırdım.

Mi5s iPhone 7plusa eşdeğer Hız olarak. İkiside kullandim.

Bekleme geç.

TwoEasy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
İphone 5s
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Iphine 5s ten mi 4 e geçmiştim. Gram pişman olmamıştım. 16 gb yetmiyordu mi4 te. Yetse 2 yıl daha kullanırdım.

Mi5s iPhone 7plusa eşdeğer Hız olarak. İkiside kullandim.

Bekleme geç.
Teşekkür ederim yorumunuz için ben de geçmeyi düşünüyorum da birkaç olumsuz yorum gördüm cihaz hakkında ondan son bi sorayım dedim

erhan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
mi 4, mi 5S
Konular
54
Her cihazda olumsuzluklar var hocam. İphone de, android de vs.

Ama en stabil andorid cihazlar mi ler gibi geliyor bana.

mehmetgollu

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 5
Konular
4
Ben pazartesi günü geçtim İphone 5sten Mi5S e persformans olarakta görünüm olarakta kullanım olarakta çok harika zaten çok uzun süre araştırmıştım Sefa beyde sağolsun çok yardımcı oldu telefondan şu an için çok memnunum.

mert.kpck

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi5 Prime
Meslek
Öğrenci
Konular
5
Iphone 7 den mi5s e geçmek delilik midir deseydin anlardım da,5s ten mi5s e geçmenin delilik olduğu ihtimalini düşünmen bile yanlış ve kabul edilemez. Mi5s i kıyaslayacaksanız iphone 6s ve üzeri,samsung s7 edge ve üzeri ile kıyaslayın.

illskylark

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
emrah
Cihazım
Mi 9, mi5s
Meslek
Ziraat mühendisi
Konular
4
Kesinlikle geç ben geçtim Aralık ayından beri kullanıyorum nefes aldım diyebilirim. . Benim iPhone 5 ti tabi. .

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

batuozalp

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Mi 9T, MIX 2S
Meslek
Paramedik
Konular
14
Kardeşim selam, Senin yaptığının aynısını ben yaptım. Yıllarca android kullanıp sonra bir ücretsiz İp5s edindim daha sonrada 4 ay dayanabilip Mİ5s 128 gb kullanıcısı oldum. Benden sana tavsiye direk geç. İp tamamen sınırlamaktan başka hiç bir şey yapmıyor.Bunda istediğim fotoğraf video v.b şeyleri telefonuma atabiliyorum.Eğer bir uygulamanın full sürümünü 2 tık ile yükleyebiliyorum.İstediğim şarkıyı itunes gibi saçma sapan programa maruz kalmadan tek seferde indirip dinleyebiliyorum.Kamera olarak 3-4 kat daha iyi.Grensiz fotoğraflar merhaba diyeceksin.Performans zaten SD821 performansı ortada.

Tek kelime ile geçmelisin.Saygılar.

nedimvtnsvr

Bursaspor
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nedim
Cihazım
mi5s
Meslek
MAKİNA OPERATORU
Konular
28
geçmek sizce delilik midir ? iPhone'un sadeliğinden sıkıldım yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum. Sizce mi 5s'e geçsem herhangi bir performans kaybı yaşar mıyım ? Yani aldığıma pişman olur muyum. 1 haftadır araştırıyorum alıp ile almamak arasında kaldım. Cevaplarsanız çok sevinirim.
İphone5 ten mi5s e geçtim iphone 5 çok yavaşladığı için şuan sanki uçak kullanıyomuşum gibi geliyo ☺️

xiaomi_ersin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Xiaomi mı 5
Konular
36
Kardeş ben de galaxy pocketten mi5e geçtim:)

Üst Alt