Soru IPhone 14 Pro Max vs Android telefonlar

GadReg

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
25
Merhaba, uzun süre sonra telefon değiştirmeyi planlıyorum uzun süredir Android kullanıcıyım. Şu anda Xiaomi Mi 10t Pro kullanmaktayım şikayetçi değilim ama artık değiştirmek istiyorum o yüzden yeni telefonlara bakmaktayım. İlgimi çeken 14 Pro Max var ancak daha önce hiç iPhone kullanmadım. O yüzden biraz çekincem var ancak iPhone kullanan çoğu kişinin yorumu cihazın rahat kullanımın olduğunu ama bazı noktalarda geri de olduğu Vs. iPhone beğensemde kamera olarak S23 Ultra daha gözüküyordu birkaç incelemede ve IPhone'nun akşam performasının kötü olduğu ve şarjı da bir o kadar çabuk bittiğini söylüyorlar. iPhone 14 Pro Max'in incelemlerine baktığımda bu dediklerimin çoğu giderilmiş gibiydi şarjı daha iyi vs. Samsung da kullanmadım o yüzden S23 ultraya da pek güvenemedim ve ayrıca hala kameradan çektiğiniz fotoğraflar çok kaliteli olsa bile Instagram, WhatsApp gibi uygulamalardan gönderince bayağı bir kalite kaybı yaşanıyordu bu yüzden de iPhone daha yakınım.

iPhone 14 Pro Max kullanan arkadaşlar tavsiye eder mi cihazı artıları eksileri nelerdir? Ya da yeni iPhone 15 beklemeli miyim?
Samsung kullanan arkadaşlarda yazarlarsa artı eksilerini çok sevinirim.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Siz kimseye bakmayın, Apple dünyanın bir numaralı markası, tüm dünyada peynir ekmek gibi satıldığına göre, kötü olması mümkün değil, bizler genelde çok kaliteli ve pahalı bir ürün olması sebebiyle, (Kedi erişemediği ciğere mundar der hesabı) iPhone u daha ziyade kötüleme taraftarıyız, durmayın ve hemen alın, asla pişman olmayacaksınız

Gesendet von meinem Schajomi Legend mit Tapatalk

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
Hocam kesinlikle iPhone,
S23 var bende iPhone 13'te abimde var bakıyorum gerçekten fark var her türlü iPhone alır gerek uzun vadeli gerek yazılım stabilite VS kesinlikle üzmez alın senelerce kullanırsınız

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Xiaomi 'nin ultra pro hiper 13,5 cihazı dururken ayfonda neymiş... Para verilmez :D

Ben şaka yaptım tamam da Xiaomi ciddi ciddi iPhone 14 Pro Max ve s23 Ultra fiyatına 2 sene sonra çöpe gidecek dandik Çin malı satmaya çalışıyor haha--

14 Pro Max de s23 Ultra da şu an için sizi tatmin edecektir hocam. Eğer uzun süreli bir kullanım düşünüyorsanız tercihiniz kesinlikle Apple olmalı. Samsung her ne kadar amiral gemisi modellerini her anlamda güncel tutmaya çalışıyor olsa da sonuç olarak Android ve bir süre sonra benzer dönemde satın alınan bir iPhone'a göre geride kalıyor. Ancak eğer kullanımınızı uzan vadeli tutmayacak ve 1 yıldan daha kısa bir süre içerisinde yeni cihaz almayı düşünüyorsanız s23 Ultra düşünebilirsiniz. 14 Pro Max'in verdiği hissiyat değişiklikten, farklılıktan öte var olanın en iyisini kullanıyorsunuz gibi. S23 Ultra'da ise çok daha farklı bir deneyim var. Şahsi görüşüm bu farklılık için risk almaz ve 14 Pro Max tercih ederdim.

Bir diğer artısı da 2. el... Telefon satmayı beceremem ama iphone sevmezseniz götürün bir telefoncuya hemen alır ve dilediğiniz telefonu verir size. Android alırsanız yarı yarıya ve hatta daha fazla değer kaybını göze almak ve bu telefonu satacak birini bulmaya çalışmak zorundasınız. Yani iphone aldınız hata olduğunu düşündünüz geri dönüş çok kolay ama android elinizde patlayabilir.

Üst Alt