Yardım İPhone 11 pro max İMEİ

Ercanzynk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ercan
Cihazım
SamsungNote10+
Konular
37
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
İOS
Telefon Modeli
İphone 11
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Üstatlar telefonum suya düştü Arabistandan gelen kayıt dışı cihaz var Antepteki birisi demişki kullanım süresini uzatabilirim 100 liraya siz ne diyorsunuz 6 ay 1 yıl arası şebeke sağlıyor.Doğru mu var mı öyle bir şey şimdilik telefon alamam eğer varsa öyle yapacağım.Bu işte üstatlarım cevap verirse sevinirim.

Zenonf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Note 9
Konular
6
Üstatlar telefonum suya düştü Arabistandan gelen kayıt dışı cihaz var Antepteki birisi demişki kullanım süresini uzatabilirim 100 liraya siz ne diyorsunuz 6 ay 1 yıl arası şebeke sağlıyor.Doğru mu var mı öyle bir şey şimdilik telefon alamam eğer varsa öyle yapacağım.Bu işte üstatlarım cevap verirse sevinirim.
var 50 liraya 1 ay geçici uzatıyorlar 8 ay da btknın kendi verdiği süre ama bu adam sizi dolandırmak istiyor gibi başka güvenilir birini bulun yıllık 200 tl tutar her sene ama bu geçici uzatma pandemi dolayısı ile ortaya çıktı eğer kalkarsa kullanamazsınız önümüzdeki yıllar yani kullanırsınız ama çift sim ise eğer 8 ay kullanırsınız her sene tek sim ise 4 ay ve tek simin uzatma maliyeti 400 lira olur yıllık

Oyla:
Üst Alt