Yardım iPhone 11 64'GB Takas Yapayımmı?

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
-
Telefon Modeli
-
Bootloader Kilidi
Kapalı
Böyle bir PC var elimde takas olarak iPhone 11'64 GB 1 AYLIK CİHAZ geldi takas yapılır mı?

EKRAN KARTI: MSİ GEFORCE GTX 1650 VENTUS XS 4G OC 4'GB GDDR'6

İŞLEMCİ: İNTEL CORE İ3 9100F

ANAKART: MSİ H310M PRO-VDH PLUS

RAM: KİNGSTON HYPER X FURY 8'GB DDR'4 2400'MHZ

SSD: KİNGSTON 480'GB A400 SERİSİ

SSD: KİNGSTON SSD'NOW V+200 60'GB

MONİTÖR: LG 22' İNÇ 22MK400H 1'MS FULL HD (HDMI+VGA) 75'HZ FREESYNC GAMİNG MONİTÖR

CPU FAN - İŞLEMCİ FANI: XİGMATEK APACHE PLUS 12'CM

KLAVYE: RAMPAGE KB-R74 GÖKKUŞAĞI AYDINLATMALI USB GAMİNG KLAVYE

MOUSE: LOGİTECH G203 LİGHTSYNC RGB AYDINLATMALI GAMİNG MOUSE

KASA VE GÜÇ KAYNAĞI: RAMPAGE HACKER RGB GAMİNG (KASA) + (600'WATT 80 PLUS BRONZE GÜÇ KAYNAĞI)

Yusuftok516

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
S23, Mi 9 SE
Konular
40
yapma demiyim ama ben olsam yapmam bilgisayarının özelliklerinden fiyatını pek anlayamadım ama telefona senden önce ne oldu bilmiyorsun hangi parçası değişti hangi parça yerine takılan parça orjinal onu da bilmiyorsun ama telefonun değişen parçalarını 3utools ile görebiliyorsun.

Oyla:

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
yapma demiyim ama ben olsam yapmam bilgisayarının özelliklerinden fiyatını pek anlayamadım ama telefona senden önce ne oldu bilmiyorsun hangi parçası değişti hangi parça yerine takılan parça orjinal onu da bilmiyorsun ama telefonun değişen parçalarını 3utools ile görebiliyorsun.
3utools ile nasıl değişen parçaları görünümü hocam açıklarsaniz bende faydalanmak isterim

Oyla:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Eğer pcye ihtiyacınız yoksa alacağınız cihazda hile hurda olmadığına eminseniz temizse takaslamak mantıklı. Yazdığınız teknik özelliklere göre eh işte idare eder kıvamında bi bilgisayar 2-3 seneye esamesi okunmaz bu cihazın ve yükseltmeye uygun bi bilgisayar değil ekran kartı yükseltsen işlemci problem çıkarır işlemci yükseltsen anakart sorun çıkarır günümüzde 8 gb ram yetersiz kalıyor zaten ama yinede piyasaya bi göz gezdirin bilgisayar fiyatları ekran kartı fiyatları ortada malum.

Oyla:

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
Burdaki gibi mi hocam

Oyla:
Üst Alt