Yardım İp TV hakkında?

prodroandro

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
76
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
RevOS
Telefon Modeli
R5P
Bootloader Kilidi
Açık
Uzun bir aradan sonra konu açıyorum. Aklıma takılan çoğu kişi ip TV tercih ediyor. Millet televizyonuna kurmuş izliyor. Ben de araştırdım biraz yasal olmadığını biliyorum. Aklıma takılanlar ;
1-)VPN kullanmaya gerek var mı?
2-)Nereden Almalıyız Öneri Verir Misiniz?
Reklam olmasın diye özelden gönderir misiniz? Önerilen siteleri.

bekir1978

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
bekir
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
1
Bu iptv işini hiç anlamıyorum. Dizi film izleyeceksem bir sürü yasal olmayan yollardan uğraşmadan istediğin zaman izleyebilirsin. Öyle de illegal böyle de zaten. Neden bide üstüne para vereyim ki illegal şeye
Bence bir test yayını al 3 saat veya 1 gün veriyorlar ücretsiz bir dene eğer hala aynı fikirdeysen birşey kaybetmemişsin demektir yok fikrin değişirse bir şey kazanmış sayarsın.

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
VPN ihtiyacınız yok.

Nereden almalıyız sorusuna cevap vermek zor. İPTV işi biraz karışık, siz alırsınız memnun kalırsın, ben alırım aynı yerden dolu sunucuya denk gelirim memnun kalmam. Fakat yinede bu konuda ün yapmış isimler var zaten Google üzerende biraz gezinti yaparsanız kolayca bu isimleri bulabilirsiniz.

İpTV hesabı ile uygulamanın pek bir alakası yok. Bu konuda yüzlerce uygulama var, istediğinizi kendiniz seçip yüklersiniz. İpTV firması size bağlantı, kullanıcı adı, şifre vs. verir onuda kullanacağınız programa girip yada yükleyip kullanabilirsiniz.

Ayrıca ücretsiz olarak sürekli güncellenen TürkVod iptv var. Bir çok platformda da destekleniyor. Başlangıç için bir süre onu kullanıp nedir, ne değildir biraz bilgi edinmiş olursunuz.

Oyla:

brboros

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hyrttn
Cihazım
Note 8 pro
Konular
13
İp tvde yeni yasa çıkma durumu var. Cezalar artacak deniyor. İzleyen ve izleyen dahil. Olay tamamen beın in para kazanamaması sebebiyle.

Oyla:
Üst Alt