Mtz tester ile kurabilirsiniz. Google Play'de mevcut. Ios tema olarak daMerhabalar arkadaşlar ios tema tavsiyesi olan var mı 3 parti temaları nasıl kurabiliriz
Hocam magisk varMtz tester ile kurabilirsiniz. Google Play'de mevcut. Ios tema olarak daLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirburadan beğendiğinizi indirebilirsiniz. İndirdikten sonra zip formatında inen dosyayı dosya yöneticisinde bulun ve yeniden adlandırıp sadece sondaki .zip kısmını silin ve dosya örnek veriyorum tema.mtz olacak. Daha sonra mtz testere girin ve select and apply kısmına basıp mtz dosyasını seçin otomatik uygulayacak. Fakat şöyle bir sorun var bu yöntemle uygulanan temalar bazen aralıklarla eski temaya dönüyor dönünce tekrar uygulamanız gerekmektedir. Kalıcı olması için magisk ile modlu temalar uygulaması yüklemeniz gerekli fakat bu yol da root gerektirir. İlk yöntem daha basit.
Hocam modlu temalar uygulaması githubda vardı ya ben bulamadım ya da kaldırıldı. Siz ilk yolu deneyin bulabilirsem link bırakacam ben burayaHocam magisk var
Onu denedim de hocam geri dönüyorHocam modlu temalar uygulaması githubda vardı ya ben bulamadım ya da kaldırıldı. Siz ilk yolu deneyin bulabilirsem link bırakacam ben buraya
Bunu bi deneyin istersenizOnu denedim de hocam geri dönüyor![]()
Eu rom harici temalar modül çalışmaz.Mtz temaları kalıcı istiyorsan eu rom kurup o şekilde modül atman lazımOnu denedim de hocam geri dönüyor![]()
Teşekkürler hocamEu rom harici temalar modül çalışmaz.Mtz temaları kalıcı istiyorsan eu rom kurup o şekilde modül atman lazım