Yardım İos kilit ekrani ve ana ekran biçimi

Mahircevik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahir
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Makine mühendisi
Konular
42
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eea rom
Telefon Modeli
Xiaomi 13
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar iyi forumlar.
Ana ekran ve kilit ekranı bu şekilde ios tarzı gibi nasıl yapabiliriz var mı bir yolu?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Merhaba arkadaşlar iyi forumlar.
Ana ekran ve kilit ekranı bu şekilde ios tarzı gibi nasıl yapabiliriz var mı bir yolu?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam temalarla yapılabiliyor ama çok bugu oluyor temayla yapınca ve bazen rahatsız edici olabiliyor (kilit ekranında takılma, ekranın güç tuşuna bastıktan 2-3 sn sonra kapanabilmesi vs işte). bir de magisk modülleri ile yapılabiliyor. modülle yapınca daha stabil olabiliyor ama en iyi xiaomi.eu romlarda stabil oluyor. tabi root gerek modül için telefonun garantisi varsa bozmanız gerek. fakat modülün de çalışacağının garantisi yok bazı romlarda çok iyi çalışıyor, bazı romlarda telefonu bootloopa sokuyor bu yüzden magisk bootloop saver kullanılmalı. çalışıp çalışmayacağını anca deneme yanılma yoluyla öğrenebilirsiniz sizi telefonunuzu formatlamak zorunda bırakabilir. ama tema ile yapacam diyorsanız bugları kafaya takmayarak kullanırsınız bide temalar ile aynı ios gibi olmasını beklemeyin hocam

Oyla:

Mahircevik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahir
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Makine mühendisi
Konular
42
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam temalarla yapılabiliyor ama çok bugu oluyor temayla yapınca ve bazen rahatsız edici olabiliyor (kilit ekranında takılma, ekranın güç tuşuna bastıktan 2-3 sn sonra kapanabilmesi vs işte). bir de magisk modülleri ile yapılabiliyor. modülle yapınca daha stabil olabiliyor ama en iyi xiaomi.eu romlarda stabil oluyor. tabi root gerek modül için telefonun garantisi varsa bozmanız gerek. fakat modülün de çalışacağının garantisi yok bazı romlarda çok iyi çalışıyor, bazı romlarda telefonu bootloopa sokuyor bu yüzden magisk bootloop saver kullanılmalı. çalışıp çalışmayacağını anca deneme yanılma yoluyla öğrenebilirsiniz sizi telefonunuzu formatlamak zorunda bırakabilir. ama tema ile yapacam diyorsanız bugları kafaya takmayarak kullanırsınız bide temalar ile aynı ios gibi olmasını beklemeyin hocam
Anladım hocam teşekkürler. Bi kaç tema ile denedim olmadı nedense

Oyla:

brboros

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hyrttn
Cihazım
Note 8 pro
Konular
13
Tema marketinde sağlam bir tema bulamazsınız mtz yükleyebiliyorsanız cihaza o zaman çok tema var.
Örnek

iOSStarWorld 5.0​

Oyla:
Üst Alt