İOS 6.1.3 için Mi Band Yazılım

onrtsci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Konular
3
Arkadaşlar merhaba . Android cihazda kullanmış olduğum Mi band ımı ios ta kullanmak ıstıyorum fakat ios store da Mi Band ın yazılımı İOS 7.0 ve üstü yazılımlara destek verdıgını soyluyor Fakat İOS6.1.3 Kullanıcısıyım bunun ıcın Yardım lazım ?

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
onrtsci' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba . Android cihazda kullanmış olduğum Mi band ımı ios ta kullanmak ıstıyorum fakat ios store da Mi Band ın yazılımı İOS 7.0 ve üstü yazılımlara destek verdıgını soyluyor Fakat  İOS6.1.3 Kullanıcısıyım bunun ıcın Yardım lazım ?

Nasıl bir yardım istediğinizi anlamadım ama IOS 7.0 ve üstünü istiyorsa IOS 7.0 veya üstü bir işletim sistemine sahip olmanız gerekiyor. Yinede bazen alt versiyonlarda çalışabilen uygulamalar da olabiliyor, yükleyebiliyorsanız yükleyip deneyin. Çalışmazsa IOS 7.0 veya üstü yüklemek dışında yapacak birşeyiniz yok. Sorun MiBand'in değil IOS'un sorunu. 

Oyla:

catlax66

ihsan
Onursal Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ihsan
Cihazım
Mi6
Konular
25
onrtsci' Alıntı:
Evet jailbreak aktif suan.

iOS İçin Türkçe Versiyonu [Jail Break Gerektirir] (@lodge314'e Teşekkürler) 

1) Cydia yi açın 
2) Kaynaklar->Düzenle->Ekle ye dokunun 
3) Açılan kutucuğa http://cydia.myrepospace.com/nsemiz yazın ve Kaynak Ekle ye dokunun 
4) Ekleme işlemi bittikten sonra Arama sekmesine gelin ve MiFit Türkçe dil paketi şeklinde arama yapın 
5) Bulunan paketin üzerine dokunun sağ üst köşeden sırayla Kur ve Onayla ya dokunun. 
6) Kurulum tamamlandıktan sonra SpringBoard'u Yeniden Başlat a dokunun. İşlem tamam. 

Böyle birşey var ama olur mu bilmiyorum etrafımda ios kullanıpta miband isteyen olmadı.

Oyla:

onrtsci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ya bende vardı mi band note 4 de kullanuıyordumda . İphone 4s ios 6.1.3 var ona uyarlıcam app store de var aslında ama en az ios 7 surumu olmalı dıyor. Bende dedım kı yama yada yan bır program ıle bunu halledebılırsek kullanırım yoksa bırıne hedıyemız olucak :)

Oyla:

onrtsci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Konular
3
Ne yazıkkı dostum verdıgın repo da bldum fakat olmuyor. İos Firmware 7.1 diyor.

Oyla:

catlax66

ihsan
Onursal Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ihsan
Cihazım
Mi6
Konular
25
İos a uzak kaldım dostum elimde olmayınca pek içine giremiyorum bunu görmüştüm aklıma geldi paylaşayım dedim sorunca, ios un katı kurallarının etkisi 7 ile birlikte hızla gelişiyor 5 - 6 arasındaki fark gibi değil 6 -7 arasındaki fark, gerçi neden 6.1.3 de kalmışsın çözemedim. iphone 4 lere 7 alıyor 8 alamasada.

Oyla:

onrtsci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Konular
3
iphone 4s suan 8.3 bile alıyor zaten 4s ın ios 6 olanı cok iyi para eder cunku cok stabildir. gram hata yoktur ve muthıs hızlıdır.

Yanı suan İphone 4s ve ios 6 herkesın ısteyıpte sahıp olamadıgı tarzda bişi garıp ama boyle ıstedıgın apple kullanıcısına sor İOS6 der.

Oyla:

catlax66

ihsan
Onursal Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ihsan
Cihazım
Mi6
Konular
25
onrtsci' Alıntı:
iphone 4s suan 8.3 bile alıyor zaten   4s ın ios 6 olanı cok iyi para eder cunku cok stabildir. gram hata yoktur ve muthıs hızlıdır.

Yanı suan İphone 4s  ve ios 6  herkesın ısteyıpte sahıp olamadıgı tarzda bişi  garıp ama boyle ıstedıgın  apple kullanıcısına sor İOS6 der.

Bizim bi şef iphone 5 te ios 6 kullanıyor, kullandığı bir kaç tweak sanırım 7-8 de çalışmıyormuş, telefonun güç tuşu arızalı göndermiyor servise yazılımı güncelliyorlarmış donanım değişsede

Oyla:
Üst Alt