Yardım İnternetim çok yavaş

akyakali

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Noyan
Cihazım
Xiaomi Mi 9TPro
Konular
57
Arkadaşlar son iki gündür İnternetim çok yavaşladı. Speedtest den bakınca 15 20 mb görüyorum. Ama İnternet de gezemeyecek kadar yavaş. Acaba imei arttırmıştım ondan kaynaklı olabilir mi?

Cihaz xiaomi mi9t pro
Operatör Vodafone

aktan1453

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
15
Arkadaşlar son iki gündür İnternetim çok yavaşladı. Speedtest den bakınca 15 20 mb görüyorum. Ama İnternet de gezemeyecek kadar yavaş. Acaba imei arttırmıştım ondan kaynaklı olabilir mi?

Cihaz xiaomi mi9t pro
Operatör Vodafone
Hocam aynısı bende de var ama akşam saatlerinde oluyor bu olay resmen akşam 7 gibi başlayıp gece 12 ye kadar bi kısıtlama gibi bir şey yapıyorlar paketim 35 mbps sabahları kablolu olarak pcden 32-33 alırken akşam 5-6 alıyorum telefondan sabah saatlerinde 24-25 alırken akşam 2-3 alıyorum millenicom kullanıyorum da baya problem olmaya başladı bu olay Şikayetvar üzerinden bakarsanız birçok kullanıcı da bu problem mevcut

akyakali

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Noyan
Cihazım
Xiaomi Mi 9TPro
Konular
57
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam aynısı bende de var ama akşam saatlerinde oluyor bu olay resmen akşam 7 gibi başlayıp gece 12 ye kadar bi kısıtlama gibi bir şey yapıyorlar paketim 35 mbps sabahları kablolu olarak pcden 32-33 alırken akşam 5-6 alıyorum telefondan sabah saatlerinde 24-25 alırken akşam 2-3 alıyorum millenicom kullanıyorum da baya problem olmaya başladı bu olay Şikayetvar üzerinden bakarsanız birçok kullanıcı da bu problem mevcut
Üstadım benimkisi telefon internetim çok yavaşlıyor. Sizde mi Vodafone hattı kullanıyorsunuz.

Speed test de operatör İnternet hızınız kaç çıkıyor?

scorpio65

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ramazan
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
23
Üstadım benimkisi telefon internetim çok yavaşlıyor. Sizde mi Vodafone hattı kullanıyorsunuz.

Speed test de operatör İnternet hızınız kaç çıkıyor?
bende de aynı sorun var ama daha yavaş imei attırdıktan sonra hızım 2-3 mpbsye düştü 4g yazıyor 3 mpbs çekiyor ne yaptıysam çözüm bulamadım eski telefonlardan birinin imeisini attırmak lazım galiba ,imei attırmadan önce 70-90 mpbs çekiyordu türk telekom kendi internetimle

akyakali

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Noyan
Cihazım
Xiaomi Mi 9TPro
Konular
57
bende de aynı sorun var ama daha yavaş imei attırdıktan sonra hızım 2-3 mpbsye düştü 4g yazıyor 3 mpbs çekiyor ne yaptıysam çözüm bulamadım eski telefonlardan birinin imeisini attırmak lazım galiba ,imei attırmadan önce 70-90 mpbs çekiyordu türk telekom kendi internetimle
Üstad ben hız olarak 30 40 bile görüyorum. Ama Google girip bişey arattığım da sayfa çok yavaş

İmei den mi kaynaklı bilemiyorum. Sonuçta imei attıralı 10 ay oldu benim telefona

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104

İMEİ noyu arabaların PLAKA nosu gibi düşünün....

Plaka ,aracın gitmesini,hızını,beygirini,torkunu vs değiştirmiyorsa imei no da telefonun çekim kalitesini değiştirmez...

İmei no dan ziyade İMEİ repair işlemini doğru düzgün yapan,işinin ehli kişilere yaptırırsanız isterseniz ankesörlü telefon imeisi yüklesin fark etmez.

akyakali

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Noyan
Cihazım
Xiaomi Mi 9TPro
Konular
57

Plaka ,aracın gitmesini,hızını,beygirini,torkunu vs değiştirmiyorsa imei no da telefonun çekim kalitesini değiştirmez...

İmei no dan ziyade İMEİ repair işlemini doğru düzgün yapan,işinin ehli kişilere yaptırırsanız isterseniz ankesörlü telefon imeisi yüklesin fark etmez.

Yani benim bu durum imei den değil midir?

Speed test den 10 15 mb görüp sayfalar arasının çok yavaş olması

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104

Orka27

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oray
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
9
2 gündür Türkiye geneli bakım çalışması var diye biliyorum. Bundan kaynaklanabilir.

scorpio65

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ramazan
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
23
ama bu du

rum imei atıldıktan sonra oldu yani eskisi gibi hız alamıyorum kendi internetimden mesela hız testi yaptım sonuç

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-12-06-11-54-47-837_org.zwanoo.android.speedtest.jpg
    Screenshot_2020-12-06-11-54-47-837_org.zwanoo.android.speedtest.jpg
    447 KB · Görüntüleme: 10
Üst Alt