Yardım İnterneti paylaşamıyorum (mi note 3)

ibrahimönder

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Lg g2
Konular
29
Merhaba herkese. İnterneti paylaşmada sorun yaşıyorum internet paylaşımını açıp başka cihaz ile bağlanıyorum önce internet yok diye görünüyo sonra bağlandı diyo fakat internete girmiyo bağlantı yok diyo ap kimliğini değiştirdim olmuyo şifreyi kaldırdım yine yok erişim bandı 2.4 ve 5 ghz de denedim yine olmuyo ne yapabilirim

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Merhaba herkese. İnterneti paylaşmada sorun yaşıyorum internet paylaşımını açıp başka cihaz ile bağlanıyorum önce internet yok diye görünüyo sonra bağlandı diyo fakat internete girmiyo bağlantı yok diyo ap kimliğini değiştirdim olmuyo şifreyi kaldırdım yine yok erişim bandı 2.4 ve 5 ghz de denedim yine olmuyo ne yapabilirim
Kullandığın sürümden dolayı hata olabilir. Note 3 kullanıcıları yorum yaparsa daha sağlıklı olur yine de güncelleme bekleyin düzelecektir.

Biscuit

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
İç İletişim Uzmanı
Konular
14
telefon erişim noktası ayarlarında yeni apn yaratıp ilk iki boşluğa "Consumer Brand" yazıp kaydettikten sonra seçtiğinde düzelecektir hocam.

ibrahimönder

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Lg g2
Konular
29
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
telefon erişim noktası ayarlarında yeni apn yaratıp ilk iki boşluğa "Consumer Brand" yazıp kaydettikten sonra seçtiğinde düzelecektir hocam.
Yaptım bu sefer wodafone interneti iptal ettigi için telefondanda internet gitti

Yasinakoz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
Mi6
Konular
13
Yaptım bu sefer wodafone interneti iptal ettigi için telefondanda internet gitti
İnterneti paylaşımların zaman bu ayarları etkinleştir diğer türlü Vodafone interneti kullan

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt