Soru İnterneti açmadan mesaj düşmüyor.

esrarengizx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
note 8
Konular
1
Note 8 de rehberdeki tüm numaralara mesaj gönderip alabiliyor fakat tek bir numaraya mesaj gönderilebiliyor ama interneti açmadan mesajlar düşmüyor ne yapabilirim.teşekkürler.

MAD1453

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MAD
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Psikoloji öğrencis
Konular
7
Google SMS'te yeni bi durum bu. İnternet üzerinden mesajlaşmaya yarıyor (örn. Whastsapp, Telegram gibi). Büyük ihtimalle size mesaj atan kişi bu Mesajlar-Ayarlar-Sohbet Özellikleri kısmını aktif ettiği için size attığı mesajlar internetten geliyor ve siz interneti açmadan düşmüyor. Size sms attığı zaman sms'e tıklayarak 'SMS' olarak göndere tıklarsa normal sms olarak gelir mesajlar.

esrarengizx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
note 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Google SMS'te yeni bi durum bu. İnternet üzerinden mesajlaşmaya yarıyor (örn. Whastsapp, Telegram gibi). Büyük ihtimalle size mesaj atan kişi bu Mesajlar-Ayarlar-Sohbet Özellikleri kısmını aktif ettiği için size attığı mesajlar internetten geliyor ve siz interneti açmadan düşmüyor. Size sms attığı zaman sms'e tıklayarak 'SMS' olarak göndere tıklarsa normal sms olarak gelir mesajlar.

Teşekkürler bir bakalım.

Üst Alt