Yardım İnternet

miui playet

Tecrübeli Üye
Uzman Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
75
ya yardım edşn nerede olursam olayım H+ çekiyor nedne 4g çekmiyor bilmiyorum ayarlarda lte öncelikli kullanıyorum vodsfone kullanıyorum
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
Bu telefon modelin de band 20 yok diye biliyorum sorununuz bundan kaynaklanıyor kaldı ki Vodefone nın desteklediği bantlar da bu telefonlar için yetersiz oluyor.

4g ihalesinde hangi operatörün hangi band ı aldıklarını incelerseniz ne demek isteyeceğimi anlarsınız. Vodefone en çok yatırımı 800 band ı yani band 20 için yapmış sizin telefonunuzda da band 20 yok.

operatör değiştirerek çözebilirsiniz bu problemi bir tek.

Oyla:

miui playet

Tecrübeli Üye
Uzman Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
75
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu telefon modelin de band 20 yok diye biliyorum sorununuz bundan kaynaklanıyor kaldı ki Vodefone nın desteklediği bantlar da bu telefonlar için yetersiz oluyor.

4g ihalesinde hangi operatörün hangi band ı aldıklarını incelerseniz ne demek isteyeceğimi anlarsınız. Vodefone en çok yatırımı 800 band ı yani band 20 için yapmış sizin telefonunuzda da band 20 yok.

operatör değiştirerek çözebilirsiniz bu problemi bir tek.
arkadaşımda note 5a var ve onun telefonunda da band 20 yok fakat 4g çekiyor

Oyla:

MIHayranı69

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Mi 8
Konular
1
arkadaşımda note 5a var ve onun telefonunda da band 20 yok fakat 4g çekiyor

Bilinen bir yanlış var. Band 20 olmaması telefonun 4G çekmemesi veya internetin hızlı olmasına engel değildir.
Ancak bulunduğunuz yere (kent-kırsal) ve baz istasyonlarına yakınlık uzaklık mesafenize göre zaman zaman Band 20 kapsamına girebilir cihazınız. Bu durumda da bu cihaz Band 20yi kullanamayacağından daha uzaktaki başka bir baz istanyonuna başka bir band üzerinden bağlanmaya çalışabilir veya 3G'ye geçiş yapabilir bu durumlarda da telefonda çekim sıkıntıları yaşarsınız kesilmeler,kopmalar,yavaşlamalar vb.

Oyla:

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
Zaten 4g sadece band 20 üzerinden yayın yapmıyor diğer frekanslar da var ama özellikle band 20 üzerinden yayın yapıliyor 4g zaten yukarıdaki linkten diğer frekansları da görebilirsiniz ama yatırımlar 800 band ı üzerinden yapılmış

Vodafone sadece diğer frekanslar üzerinden çok az yayın yaptığı için çekme sıkıntısı yaşanıyor (bölgesel)

Oyla:
Üst Alt