Uygulama İnternet tarayıcısı(Browser) Tavsiye başlığı

Emumaster

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Rüstem
Cihazım
Mi 6
Konular
26
1- CM browser, UC browser, PHX browser.

Gayet hızlıdırlar, üçünün de ortak yanları; video yakalama indirme, çeviri özelliği, dahili reklam engelleyici, ve veri sızdırmaları haha--, evet maalesef 3'ü hakkında da ajan program oldukları hakkında internette bir sürü yazı bulabilirsiniz özellikle yabancı kaynaklarca.Bu browserlar arasında en yüzsüzü UC browser olsada video yakalama konusunda en başarılı olanı da maalesef uc.PHX ve CM browser ise uc kadar olamasada videoyu yakalama başarımları yinede yüksektir.Browser tabanlı insta veya facebook kullanıyorsanız ya da film dizi izleme sitelerinde geziyorsanız sizin için bu 3 browser.3'üde çin tabanlı browser olarak geçer kurduğunuz zaman menülerinin bile birbirine benzer olduğunu görürsünüz.Unutmadan 3'üde reklam içeren uygulamadır, blokada ile kullanıldığında güzel kombin oluyorlar Yes~~

2- Firefox

Firefox aslında android için en büyük nimetlerden biri.Pc'de çok başarılı olup androidde diğer tarayıcılara göre leş olsa da, diğer tarayıcıların yapamayıp firefox'un yaptığı öyle güzel bir özelliği var ki, kurmadan edemeyeceğimiz durumlardan birisi.Bu özellik pc'deki gibi eklenti desteğinin ta kendisi.Evet pc'deki tarayıcınızda kullandığınız bir çoğu eklentiyi mobil tarayıcıyada kurabilirsiniz.

Ublock origin eklentisiyle reklamları engelleyin, "tampermonkey" kurun ve "adsbypasser" script'i ile 5'den geriye doğru sayan siteleri (adf.ly gibi) beklemeden otomatik geçin, "buster: captcha solver for human" ile "trafik ışıklarını seçin" gibi saçma salak insan olduğunu doğrulatan soruları otomatik geçin.

(tampermonkey eklentisini kurduktan sonra aşağıdaki siteye girin ve install full edition seçeneğine basarak scripti gelen tamper monkey ekranında yükle seçeneği ile kurun bu kadar)

3- Opera

Opera dahili reklam engelleyicisi ve veri tasarruf modu nun yanı sıra en çok VPN özelliğiyle tercih edilir.

4- Duckduckgo

Gizlilik odaklı arama motorunun chromium tabanlı android tarayıcısı.Gezintiyi bitirdikten sonra alev simgesine tıkladığınızda tüm geçmişi siler.Aynı özelliği Firefox focus tarayıcısı ile de kullanabilirsiniz.

5- Tor browser

Anlatmaya gerek yok, gizlilik odaklı browser, onion uzantılı sitelere erişmenizi ve web'de garanti şekilde en anonim biçimde gezebilmenizi sağlayan tarayıcı.

Benim deneyimlediklerim, en azından size tavsiye edebileceklerim bu kadar, sizlerinde kullanmış olduğu güzel işe yarar özellikli browserlar varsa bizimle paylaşmaktan çekinmeyin.

Bilgi Paylaştıkça güzeldir.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Kafkef

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Pocophone F1
Konular
5
Edgeyi androidde tek geçerim. Reklam engelleyici de var

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Poco F6 Pro
Meslek
Ekonomist
Konular
76
Kiwi Browser bence en iyisi. Hem gece modu hem de reklam engelleme sistemi var. Ayrıca bilgisayardaki gibi Chrome eklentilerini kullanabiliyorsunuz. 1.5 yıldır benim vazgeçilmezim.

Restless

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 8
Konular
10
En kullanışlı Opera fakat Brave'i keşfettim artık sadece telefonda ve bilgisayarda onu kullanıyorum. Chromium tabanlı ve eklentiye gerek kalmadan tüm reklamları engelliyor ve aşırı hızlı. Tavsiye ederim

nediyonlasen

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Mi8 lite
Konular
62
Kiwi browseri ekleyin hocam gayet iyi ben çok beğeniyorum lpgli araba gibi pilide kokluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kiwi Browser bence en iyisi. Hem gece modu hem de reklam engelleme sistemi var. Ayrıca bilgisayardaki gibi Chrome eklentilerini kullanabiliyorsunuz. 1.5 yıldır benim vazgeçilmezim.
+1 lpgli araba gibi pili kokluyor resmen ben eklentisiz kendi reklam engellemesini kullanıyorum icine gömülü revosda gayet başarılı hocam kiwi kullanmanız beni aşırı sevindirdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Brave ve kiwi bence iyi operada iyiydi ama bunları denediktrn sonra operadan gönlüm geçti :D

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Opera kullanıyorum lakin mini browser tarzı bir browser da arıyorum veya esitleme senkronizasyon yapabilecek bir browser da tavsiyesi varsa alabilirim.

ahmetakif616

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Akif
Cihazım
Redmi 8
Konular
36
Adaway ile mi tarayıcı yetiyor bana, birde lazım olduğunda chrome 🙂