enesates Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım enes Cihazım redmi note 8 Yaş 25 Konum mersin Katılım 8 Aralık 2020 Konular 5 Mesajlar 11 Tepkime puanı 1 Puanları 3 3 Ocak 2021 #1 redmi note 8 cihazımda interneti paylaşıyorum bilgisayara fakat internet gelmiyor neden olabailir şimdidedn teşekürler
redmi note 8 cihazımda interneti paylaşıyorum bilgisayara fakat internet gelmiyor neden olabailir şimdidedn teşekürler
R r00t88 Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever Adım r00t Cihazım mi note 10 lite Konum 127.0.0.1 Katılım 17 Kasım 2020 Konular 9 Mesajlar 124 Tepkime puanı 165 Puanları 43 3 Ocak 2021 #2 enesates' Alıntı: redmi note 8 cihazımda interneti paylaşıyorum bilgisayara fakat internet gelmiyor neden olabailir şimdidedn teşekürler Genişletmek için tıkla ... Bilgisayarda DNS adresi girilmiş mi yoksa otomatik mi? Oyla: Oyla 0 Downvote
enesates' Alıntı: redmi note 8 cihazımda interneti paylaşıyorum bilgisayara fakat internet gelmiyor neden olabailir şimdidedn teşekürler Genişletmek için tıkla ... Bilgisayarda DNS adresi girilmiş mi yoksa otomatik mi?