Yardım İnternet paketimden defalarca 45 MB düşüyor

mi 9 lite

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi 9 lite
Konular
28
Merhaba. Cuma günü, güncel kullanımımı kontrol ettiğimde, o gün yaklaşık 100 defa 45 MB veri kullanımının internet paketimden düştüğünü gördüm. Bir günde 4,5 GB yapar. Bazı günler daha az tüketim var. Mi 9 Lite telefon yeni. Bir Xiaomi servisi interneti sömürüyor olabilir mi? Operatör Türk Telekom. Onlara yazdığımda fatura çıkmadan bir şey yapamayacaklarını söylediler.

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Merhaba. Cuma günü, güncel kullanımımı kontrol ettiğimde, o gün yaklaşık 100 defa 45 MB veri kullanımının internet paketimden düştüğünü gördüm. Bir günde 4,5 GB yapar. Bazı günler daha az tüketim var. Mi 9 Lite telefon yeni. Bir Xiaomi servisi interneti sömürüyor olabilir mi? Operatör Türk Telekom. Onlara yazdığımda fatura çıkmadan bir şey yapamayacaklarını söylediler.
Güvenlik uygulamasına girin Trafiği seçin orda sadece kullanacağınız uygulama için interneti aktif edin kullanmiyacağınız uygulamalardan işareti kaldırın birde senkronizasyonu kapatın google play store da ayarlardan otomatik güncellemeyi kapatın

Oyla:

mi 9 lite

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi 9 lite
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bu özellik güvenlik duvarı gibiymiş, gayet iyi. Emin olduğum uygulama ve sistem uygulamalarının veri kullanımını kısıtladım. Bu işe yaramazsa, google servislerinin bir kısmının senkronizasyonunu kısıtlayacağım. Miui 11'de veri kullanımı başlığı altında.

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Hocam bu özellik güvenlik duvarı gibiymiş, gayet iyi. Emin olduğum uygulama ve sistem uygulamalarının veri kullanımını kısıtladım. Bu işe yaramazsa, google servislerinin bir kısmının senkronizasyonunu kısıtlayacağım. Miui 11'de veri kullanımı başlığı altında.
Evet siz bakın hangi uygulama çok trafik harcıyor ona göre yapın ayarlarınızı

Oyla:

MahmutAtalay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut Atala
Cihazım
Mi 5s Plus
Konular
7
Hocam o tarz kullanım genelde speed test uygulamalarından oluyor, daha önce başıma gelmişti.

Oyla:
Üst Alt