Soru İnternet çekim ve volte

umitcetinkaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ümit
Cihazım
iPhone 6
Konular
7
Arkadaşlar merhaba, Mi9 telefonumda 10.2.13 global kararlı rom kullanıyorum. Hattım Türk Telekom. İnterneti 4.5g çekiyorken arama geldiğinde H+ ya düşüyor konuşma anında. Bunun nedeni nedir? Birde volteyi Türk Telekom da etkinleştirebiliyor muyuz?

Hamzaomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hamza
Cihazım
Mi8
Konular
0
Sesli arama volte olmadan 4,5g bağlantıyı desteklemez. O yüzden H+ yazar. Eğer volte aktif ederseniz arama esnasında şebeke 4,5g de kalır, H+ ya düşmez. Volte aktif etmek için sim kartı volte destekli herhangi Samsung telefona takın online işlemlere girip volte servisini aktif edin, sonra sim kartı kendi telefonunuza takın. Tabi bunu yapmak için faturalı hat müşterisi olmanız gerek. Çünkü Türk Telekom sadece faturalı hatta volte desteği veriyor. Hayırlı geceler

Oyla:

Korelmis

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Oneplus 9 Pro
Konular
19
Evet Volte aktif oluyor fakat faturalı iseniz. Hattınızı Volte destekleyen cihazda aktif edin sonra Mi cihazınızda kullanın.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

umitcetinkaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ümit
Cihazım
iPhone 6
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sesli arama volte olmadan 4,5g bağlantıyı desteklemez. O yüzden H+ yazar. Eğer volte aktif ederseniz arama esnasında şebeke 4,5g de kalır, H+ ya düşmez. Volte aktif etmek için sim kartı volte destekli herhangi Samsung telefona takın online işlemlere girip volte servisini aktif edin, sonra sim kartı kendi telefonunuza takın. Tabi bunu yapmak için faturalı hat müşterisi olmanız gerek. Çünkü Türk Telekom sadece faturalı hatta volte desteği veriyor. Hayırlı geceler
Hattım faturalı volte aktif gözüküyor ama cihaz desteği yok galiba dediğinizi yapmam gerekiyor yinede herhalde? Peki volte ile sadece Türk Telekom lular ile mi HD görüşebilirim? Hayırlı geceler

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-10-14-00-38-33-367_com.tmob.AveaOIM.jpg
    Screenshot_2019-10-14-00-38-33-367_com.tmob.AveaOIM.jpg
    173,1 KB · Görüntüleme: 26
Oyla:

09fr15

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi Note6 Pro
Konular
3
Evet Volte aktif oluyor fakat faturalı iseniz. Hattınızı Volte destekleyen cihazda aktif edin sonra Mi cihazınızda kullanın.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bu hangi rom ?

Oyla:

Hamzaomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hamza
Cihazım
Mi8
Konular
0
Hattım faturalı volte aktif gözüküyor ama cihaz desteği yok galiba dediğinizi yapmam gerekiyor yinede herhalde? Peki volte ile sadece Türk Telekom lular ile mi HD görüşebilirim? Hayırlı geceler

HD görüşme yapabilmeniz için karşı tarafında Türk Telekom kullanması ve voltesinin aktif olması gerekir. Telefon üzerinden volteyi *#*#86583#*#* kodundan sorgulama yaparak disabled yazısını görerek aktif edebilirsiniz. Enabled yazısını görürseniz aynı işlemi tekrar edin. Daha sonra sim kart ayarları kısmında volte seçeneği aktif olacaktır.

Oyla:

umitcetinkaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ümit
Cihazım
iPhone 6
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
HD görüşme yapabilmeniz için karşı tarafında Türk Telekom kullanması ve voltesinin aktif olması gerekir. Telefon üzerinden volteyi *#*#86583#*#* kodundan sorgulama yaparak disabled yazısını görerek aktif edebilirsiniz. Enabled yazısını görürseniz aynı işlemi tekrar edin. Daha sonra sim kart ayarları kısmında volte seçeneği aktif olacaktır.
Tamamdır hocam kodu girince volte aktif oldu direk teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son günlerde yaşadığım bi başka problem YouTube da video izlerken birden video donuyor ve telefon res atıyor. Var mı bu sorunu yaşayan?

Oyla:
Üst Alt