Diğer İnternet Bağlantısı Tavsiye

protecknick9

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
protecknick9
Cihazım
Xiaomi
Konular
26
Merhaba arkadaslar evde turktelekom sınırsız adsl kullaniyorum 16mbt internet hizi var ve max 10 mbt veriyor(80₺) sürekli bağlantı kopma sorunları var. farkli bir firma ile anlaşmak istiyorum tavsiyeniz nedir hızlı ve kotasız bir internet istiyorum.

Sinan0956

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Note 9 pro
Meslek
Pastacı
Konular
21
Fiber yada hiper var mı usta benimde aynı sorun vardı fiber geldi sonunda ve fibere gectikden sonra internet uctu resmen kopma ihtimali günde 1 kere oluyor yada olmuyor bide modemlede cok alakalı bir durum

protecknick9

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
protecknick9
Cihazım
Xiaomi
Konular
26
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiber yada hiper var mı usta benimde aynı sorun vardı fiber geldi sonunda ve fibere gectikden sonra internet uctu resmen kopma ihtimali günde 1 kere oluyor yada olmuyor bide modemlede cok alakalı bir durum
istanbulun en merkezi yerinde oturuyorum fiber altyapi yokmuş hocam malesef. en azindan 30 mbt uzeri almak istiyorum öbür türlü kafayi yediriyor zaten

Sinan0956

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Note 9 pro
Meslek
Pastacı
Konular
21
istanbulun en merkezi yerinde oturuyorum fiber altyapi yokmuş hocam malesef. en azindan 30 mbt uzeri almak istiyorum öbür türlü kafayi yediriyor zaten
Yalın internet oldugu için modem TTNet modem se oda alakalı olabiliyor arada cift yayınlı modemler daha akışkan bir yayılım verdikleri için kesintisiz bir gezinti sunuyor fiber gercekten harika birşey ttneti arayıp hiper falan olup olmadığını sor derim bundan kat kat iyi olur

r00t88

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
r00t
Cihazım
mi note 10 lite
Konular
9
Öncelikle bu firmaya bağlı bir olay değildir. Burada önemli olan şey yaşadığın yerdeki alt yapıdır. TTNET'i günahım kadar sevmem çok sıkıntı yaşadım zamanında fakat başka bir arkadaşım TTNET kullanıyor 24mbps (ben de aynı paketi kullanıyordum) ve oyunlarda aldığı ping 10'u geçmiyor. Diyeceksin nasıl oluyor yaşadığı yerin alt yapısıyla ilgili tamamen. Başka bir servis sağlayıcısına geçeceksen eğer firmaları tek tek arayıp bulunduğun noktanın ne kadar desteklediğine baktırabilirsin. Biraz daha ileriye gidip telefon kutusunun (büyük gri olan) evine ne kadar yakın olduğunu araştırabilirsin. Analizleri gerçekleştirip sonuca göre seçimini yapacaksın. X veya Y firma kötüdür B veya G firması çok güzeldir diye birşey yok. Kötü deyip günlerce hatta aylarca sıkıntı yaşadığın X firmasını kullanan Z kişisinin hiçbir sorunu olmayabilir aksine X firmasına bayılır sorunsuz hizmet aldığı için.

Üst Alt