Yardım Integrity Pass sorunu

Waluigi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
33
Bir haftadır bulabildiğim A14 veya A15 hyper tabanlı ported romları deniyorum. Geçen hafta integrity fork, tricky store ve yurikey modüllerini kullanarak üçünden de geçerken aynı şekilde dün yaptığım denemelerden sonuç elde edemedim. Başka modüller mi kullanmak gerekiyor acaba ya da ksu yerine magisk mi kullanmak gerekiyor? Öyle olur da sonuç alamazsam en sonunda miui 14 eu roma geçeceğim gibi gözüküyor.

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
22
Bir haftadır bulabildiğim A14 veya A15 hyper tabanlı ported romları deniyorum. Geçen hafta integrity fork, tricky store ve yurikey modüllerini kullanarak üçünden de geçerken aynı şekilde dün yaptığım denemelerden sonuç elde edemedim. Başka modüller mi kullanmak gerekiyor acaba ya da ksu yerine magisk mi kullanmak gerekiyor? Öyle olur da sonuç alamazsam en sonunda miui 14 eu roma geçeceğim gibi gözüküyor.
Aynı romda mı sorun yaşıyorsunuz? Yani daha önce integrity geçerken şimdi aynı romda bile geçmiyor mu? Yoksa yeni denediğiniz romda mı geçmiyor?

Waluigi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
33
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı romda mı sorun yaşıyorsunuz? Yani daha önce integrity geçerken şimdi aynı romda bile geçmiyor mu? Yoksa yeni denediğiniz romda mı geçmiyor?
Evet geçen hafta A14 tabanlı bir romda üçünden de geçerken dün hiçbirinden geçemedi. Sonra A15 tabanlı daha önce denemediğim bir rom denedim. Onda da sadece basic integrity geçti.

Üst Alt