Bilgisayar Intego Antivirus Premium Lisanslı

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Güçlü gerçek zamanlı malware tarayıcısı. Sisteminize gelen her dosyayı kontrol ederek bilgisayarınızı tehditlere karşı 7/24 korur.

Güvenlik ve Mac optimizasyonu için bonus özellikler. Güvenli gezinti, gelişmiş ebeveyn denetimi ve Mac temizleme özellikleri.

Mac ve Windows’ta çalışır. Kullanıcı dostu uygulamaları dakikalar içinde yüklenip kullanılabilir.

Hızlı ve yardımsever müşteri desteği. Intego’ya canlı sohbet, e-posta veya telefon yoluyla kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Başarılı fiyatlandırma ve 30 günlük ücretsiz deneme. Her türlü ihtiyacı karşılayacak, farklı özelliklere sahip 6 abonelik planı.

İndirme Linkleri:

Serial kodu:

guj2-bumd-fxkr-s8kh

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Dua edip korunmak > intego koruması

Keremakiferturkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Oneplus 9 Pro
Meslek
İnşaat Mühendisi
Konular
11
İnterneti kullanmayı bilmek, her dosyaya tıklamamak >> intego koruması

Schwzz

Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnterneti kullanmayı bilmek, her dosyaya tıklamamak >> intego koruması

Keşke o işler sizin dediğiniz gibi yürüse ancak öyle olmuyor. Yıllardır bu işlerin içerisindeyim hepsini deneyimleme şansı buldum lisans satışıda yaptım gittigidiyorda yıllarca. Intego adı pek bilinmese de 1997 den beri bu işin içinde olan bir firmadır ve güvenilirdir. Şuan piyasadaki çoğu antivirüs programı birbirinin virüs imza veritabanını kullanabiliyor keza tarama motorlarınıda. Intego mac dünyasında popülerdir, Windows tarafında da yeterli denilebilecek düzeydedir. Biz hep alışmışız Eset'e, Kaspersky'e Norton'a normal geliyor bu durumlar. Siz bilinçli kullanıcı iseniz hiç kullanmayın ama bir wannacry'a denk gelirseniz keza son pişmanlık fayda etmez. Çünkü benden lisans alanların çoğu lisans almadan öncede böyle diyordu umarım yanlış anlamazsınız yazdıklarımı tercih sizlerin..

Farox

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Farox
Cihazım
Ka-Fa 1500
Konular
4
Şahsi kanaatim dünya da bir numaralı antivirüs yazılımı vardır o da symantec firmasıdır ve yıllardır Norton kullanırım en ufak sorun yaşamadım zaten adamlar o kadar kesinler ki virüs girmeme garantisi veriyorlar ve zarar durumunda karşılama taahhütleri var. O yüzden güvenimi kazanmış firma olduğundan profesyonel yaşamda da bunu kullanıyoruz.

Selametle

Schwzz

Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şahsi kanaatim dünya da bir numaralı antivirüs yazılımı vardır o da symantec firmasıdır ve yıllardır Norton kullanırım en ufak sorun yaşamadım zaten adamlar o kadar kesinler ki virüs girmeme garantisi veriyorlar ve zarar durumunda karşılama taahhütleri var. O yüzden güvenimi kazanmış firma olduğundan profesyonel yaşamda da bunu kullanıyoruz.

Selametle

Tercih meselesidir, işim gereği hepsini deniyorum.

Keremakiferturkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Oneplus 9 Pro
Meslek
İnşaat Mühendisi
Konular
11
Keşke o işler sizin dediğiniz gibi yürüse ancak öyle olmuyor. Yıllardır bu işlerin içerisindeyim hepsini deneyimleme şansı buldum lisans satışıda yaptım gittigidiyorda yıllarca. Intego adı pek bilinmese de 1997 den beri bu işin içinde olan bir firmadır ve güvenilirdir. Şuan piyasadaki çoğu antivirüs programı birbirinin virüs imza veritabanını kullanabiliyor keza tarama motorlarınıda. Intego mac dünyasında popülerdir, Windows tarafında da yeterli denilebilecek düzeydedir. Biz hep alışmışız Eset'e, Kaspersky'e Norton'a normal geliyor bu durumlar. Siz bilinçli kullanıcı iseniz hiç kullanmayın ama bir wannacry'a denk gelirseniz keza son pişmanlık fayda etmez. Çünkü benden lisans alanların çoğu lisans almadan öncede böyle diyordu umarım yanlış anlamazsınız yazdıklarımı tercih sizlerin..
Cevabınız için teşekkür ederim fakat şu zamana kadar hiç hacklenmedim veya hesaplarım çalınmadı, işletim sistemim dahil kullandığım hiçbir program lisanslı değil.

Dediğiniz doğru olabilir, bilemiyorum ben.

Wannacry olayına gelince de başıma gelmedi, dediğiniz gibi son pişmanlık fayda etmiyor.

Kullandığım cihazların da hızlı ve sade olmasından yanayım, bundandır antivirüs vb türevi program kullanmamam

Üst Alt