Uygulama InstaPro v12

ıhlamur

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
erca
Cihazım
9t pro
Konular
42
Hocam o apk için fazla şikayet vardı, virustotal'de malware uyarısı da veriyordu bilginize.
Diğerlerinin gbinsta pro vesaire vesaire bunların karman çorman kötü ve daha sıkıntılı olduğunu düşünüyorum. Hiçbirinin adam gibi siteleri bile yok tabi kendi düşüncem böyle. Daha iyisi olsa neden kullanmak istemeyeyim

AdemBey

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
Ruby & Curtana
Meslek
Muhasebe Yönetici
Konular
46
suninsta
honinsta
bunlar ekstra özellikler var online kayıt gerektiriyor. resimdeki özellikleri kullana biliyorsunuz.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

midnight

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
K20 Pro
Konular
51
Diğerlerinin gbinsta pro vesaire vesaire bunların karman çorman kötü ve daha sıkıntılı olduğunu düşünüyorum. Hiçbirinin adam gibi siteleri bile yok tabi kendi düşüncem böyle. Daha iyisi olsa neden kullanmak istemeyeyim
Hocam MyInsta öneririm şuanda en iyi o gibi. Sitesi de var ve telegram grubunda da gayet ilgileniliyor. Güzel bir config dosyasıyla ekstra özellikleri de açabilirsiniz.Instagram sürümü olarak Instaflow 367, MyInsta 364'de birbirlerine yakınlar. En güncel olarak kullanmak isterseniz normal Instagram uygulamasına Lposed üzerinden Instaeclipse eklentisini kurabilirsiniz, fotoğraf video indirme harici tüm özellikler bulunuyor.

PoeticaArts

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmetcan
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Konular
10
Hocam MyInsta öneririm şuanda en iyi o gibi. Sitesi de var ve telegram grubunda da gayet ilgileniliyor. Güzel bir config dosyasıyla ekstra özellikleri de açabilirsiniz.Instagram sürümü olarak Instaflow 367, MyInsta 364'de birbirlerine yakınlar. En güncel olarak kullanmak isterseniz normal Instagram uygulamasına Lposed üzerinden Instaeclipse eklentisini kurabilirsiniz, fotoğraf video indirme harici tüm özellikler bulunuyor.
Önerdiğiniz bir config dosyası var mıdır hocam?

midnight

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
K20 Pro
Konular
51
Önerdiğiniz bir config dosyası var mıdır hocam?
Hocam 3-4 tane config dosyasını birleştirip kendimin de bir şeyler kattığım var.Olabildiğince orijinal Instagram görünüşünü bozmadığım bir config var dilerseniz atabilirim, fotoğraf video kaliteleri filan her şey arttırılmış.

Üst Alt