Yardım İnstander giriş sorunu

yusufgungor

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
yusuf
Cihazım
Xiaomi mi 11
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 12.6
Telefon Modeli
Mi 11
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar daha önce sorunsuz giriş yaptığım Instagram hesabına giriş yapamıyorum. Normal Instagram üzerinden giriş yapıyor ama instander son güncellemeden sonra hata veriyor yani Instagram meta güncellemesi geldikten sonra. Acaba 3. Taraf uygulaması olduğu için mi?

Melisa38

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melisa
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
18
Güncelleme sorunu ise, bir önceki sürüme geri dönüş yapın; her gelen güncelleme sorunları çözmez, sorun da yaratabilir.

Oyla:

yusufgungor

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
yusuf
Cihazım
Xiaomi mi 11
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncelleme sorunu ise, bir önceki sürüme geri dönüş yapın; her gelen güncelleme sorunları çözmez, sorun da yaratabilir.
Hocam maalesef her yolu denedim. Yedek Instagram hesabı üzeri giriş yaptığımda herhangi bir sorun yok. Birkaç giriş yapma yöntemide denedim sonuç aynı.

Oyla:

Melisa38

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melisa
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
18
Uygulama verilerini komple temizleyip denediniz mi? Yoksa bir de öyle yapın. Yine sorun oluşursa uygulamanın kendisinde bir sorun olabilir, şimdilik yani.
İnstander farkını bilmiyorum ancak aero insta deneyebilirsiniz eğer modlu kullanmak isterseniz.

Oyla:

yusufgungor

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
yusuf
Cihazım
Xiaomi mi 11
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygulama verilerini komple temizleyip denediniz mi? Yoksa bir de öyle yapın. Yine sorun oluşursa uygulamanın kendisinde bir sorun olabilir, şimdilik yani.
İnstander farkını bilmiyorum ancak aero insta deneyebilirsiniz eğer modlu kullanmak isterseniz.
Hocam günlerce araştırdım diyebilirim, reddit xda falan. Galiba bu sorunu sadece ben yaşıyorum

Oyla:

Melisa38

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melisa
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
18
Farklı bir cihazda denediniz mi?

Oyla:

haknhancer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
redmi note9 pro
Konular
0
Telefonuma 12.5 i yükledim ve telefonu yeniden başlattım.TWRP diye bir ekran geldi internetten biraz araştırdım ve romu tekrar yükleyin diyen insanları gördüm.Bende aynen yaptım install rom dedim fakat ondan sonra telefonu yendien başlattıgımda mi ekranında takılı kaldı ses düğmesi ve açma kapama düğmesine basılı tuttugumda gelen fastboot ekranı da takılı kaldı ne yapacağımı bilmiyorum lütfen birileri yardım etsin.Redmi note 9 pro.

Oyla:
Üst Alt