Yardım İnstagram

turkeycel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
xiaomi Mi 6
Meslek
Mühendis
Konular
10
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu Stabil 11.0.5
Telefon Modeli
Mi6
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar, forum dışı bir konu hakkında yardım, bilgi isticem başka çarem olmadığı için buraya yazıyorum.
Yaklaşık 1.5 sene önce İnstagram hesabımı kapattım, daha sonra 1 ay önce geri açtım ama hiçbir fotoğrafım yoktu hem hikaye hem de gönderi olarak. Bunların hiçbiri arşivde de bulunmuyordu. Hesabımı geçici olarak kapatmadan önce de herhangi bir fotoğrafımı da silmedim. İnstagram'a defalarca yardım talebinde bulundum hem ingilizce hem türkçe olarak ama bir sonuç alamadım. Yabancı forumlarda yazan şeylere baktım. Hesabınızı tekrar dondurun 1 gün sonra geri açın gibi gibi yöntemleri denedim ancak olumlu sonuç alamadım. İnstagram'ın ' Verilerini indir' bölümünden hesap ile alakalı tüm bilgilere ulaşabiliyorum ve burada bilgisayarıma bu veriyi indirdiğim zaman tüm fotoğraflarıma media kısmında görüntüleyebiliyorum. Bu şekilde gönderilerin sunucudan silinmediğini söyleyebilirim ancak en kısa sürede bunların nasıl gelebileceği konusunda fikir sahibi olan, başına benzer bir olay gelen arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Üst Alt