Yardım İnstagram - Whatsapp - Facebook Bildirim Sesi Çalmıyor

evrenparlatan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
EVREN
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
11.0.3
Telefon Modeli
Redmi Note 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar, İOSdan Androide geçiş yaptığım için hakim olamadığım konular var. Bunlardan bir tanesi ise telefonum sessiz modda değilken bile gelen bildirimlerin sadece titriyor olup sesli bir şekilde çalmıyor olması. İstediğim bildirim çalma sesini seçmiş olmama rağmen yine çalmamakta. Yardımcı olabilecek arkadaşlarımın konuyla ilgilenmesini rica ederim

suat6027

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
suat
Cihazım
Mİ8
Meslek
Sınıf Öğretmeni
Konular
24
Yazılım sürümü nedir? Miui 11 sonrası bildirim seslerini doğa olarak değilde diğerlerinden birisini seçereen düzeliyordu..

Oyla:

hsncnmiui

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
RN8
Konular
11
Bir arkadaşım, kendi indirdiği bir bildirim sesini sesler kısmından bildirim sesi olarak atayınca düzeldiğini söylemişti.

Oyla:

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Ayarlar\bildirimler buraya gir istediğin uygulamalardan birine tıkla ' bildirimleri göster-uygulama simge rozetini göster-kayan bildirimler-kilit ekranı-seslere izin ver-led ışığına izin ver ' bunları aktif hale getir alt kısımda bildirim kategorileri var onlardan birine tıkla önemlilik yazıyor ona tıkla yüksek yazanı seç ses yazıyor onada bilidirm sesini seç led ışık var onu aktif et tabi her uygulamada bildirim kategorisi yok bu kadar uğraşman gerekmeyecek miui biraz farklı bildirim sesleri kapalı olarak geliyor senin açman gerekiyor buda biraz tuhaf bunları bir kere yaptın mı tamamdır başka bir şeye gerek yok

Oyla:

evrenparlatan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
EVREN
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlar\bildirimler buraya gir istediğin uygulamalardan birine tıkla ' bildirimleri göster-uygulama simge rozetini göster-kayan bildirimler-kilit ekranı-seslere izin ver-led ışığına izin ver ' bunları aktif hale getir alt kısımda bildirim kategorileri var onlardan birine tıkla önemlilik yazıyor ona tıkla yüksek yazanı seç ses yazıyor onada bilidirm sesini seç led ışık var onu aktif et tabi her uygulamada bildirim kategorisi yok bu kadar uğraşman gerekmeyecek miui biraz farklı bildirim sesleri kapalı olarak geliyor senin açman gerekiyor buda biraz tuhaf bunları bir kere yaptın mı tamamdır başka bir şeye gerek yok
Öncelikle bu kadar emek verip yazıp anlatım sağladığınız için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi uyguladığımda mesaj bildirim sesleri gelmeye başladı. Bilgi paylaştıkça daha da değerli oluyor. Teşekkür ederim

Oyla:
Üst Alt