Çözüldü Instagram video sesi arka planda devam ediyor

Bir redmi kullanıcısı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdulgafur
Cihazım
Redmi note 8
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Glabal 12.0.4
Telefon Modeli
Redmi note 8
Bootloader Kilidi
Açık
İyi günler.
Redmi note 8 cihazımda Instagram kesfette gezerken telefondan ses geldiğini fark ettim ben sadece yazıdan ibaret bir posta bakıyorum ama arkadan konuşma sesi geliyor anasayfa ya girdim kesfete girdim tekrar ama ses gitmedi sanki bir video arkada acikti sonra arayüze geldim son pencerelerden instagrami kaydirdim ses kesildi. Bilgisi olan yardım edebilir mi telefonum hacklendi diye korkuyorum

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
İyi günler.
Redmi note 8 cihazımda Instagram kesfette gezerken telefondan ses geldiğini fark ettim ben sadece yazıdan ibaret bir posta bakıyorum ama arkadan konuşma sesi geliyor anasayfa ya girdim kesfete girdim tekrar ama ses gitmedi sanki bir video arkada acikti sonra arayüze geldim son pencerelerden instagrami kaydirdim ses kesildi. Bilgisi olan yardım edebilir mi telefonum hacklendi diye korkuyorum
telefonun hacklenmemiştir büyük ihtimalle arkada uygulama tiktok insrtagram face gibi bir uygulama bug a girdi ve ses çalısmaya devam etti

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Forum Kuralları 3.11 gereği "acil, pls, yardım" gibi başlıklar kullanmak yasaktır. Forum'a üye olan herkesin kuralları okuduğunu varsayıyoruz. Lütfen kurallara dikkat edelim. Başlığı değiştirdim ben ama bir daha konu açarken dikkat edelim kurallara.

Instagram'da bug olmuş sadece. Hack durumu yok. Hack durumu olsa video mu oynatırlar arkada hocam? :)

Oyla:

Bir redmi kullanıcısı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdulgafur
Cihazım
Redmi note 8
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Forum Kuralları 3.11 gereği "acil, pls, yardım" gibi başlıklar kullanmak yasaktır. Forum'a üye olan herkesin kuralları okuduğunu varsayıyoruz. Lütfen kurallara dikkat edelim. Başlığı değiştirdim ben ama bir daha konu açarken dikkat edelim kurallara.

Instagram'da bug olmuş sadece. Hack durumu yok. Hack durumu olsa video mu oynatırlar arkada hocam? :)
Eyvallah hocam birde uyarın için teşekkürler ☺️

Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Eyvallah hocam birde uyarın için teşekkürler ☺️
Sıklıkla karşılaştığım bir durum. Bazen keşfette izlediğim videodan çıkınca sesi döngü halinde çalmaya devam ediyor instagramı kapatıp açınca sorun çözülüyor. Hacklenme gibi bir durum yok sadece hata oluşmuş :)

Oyla:
Üst Alt