Yardım Instagram uygulamasından atıyor

• Konbuyu başlatan Üye silindi 278685
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 9
  • Görüntüleme 504
Ü

Üye silindi 278685

Guest
2 haftadır Cloud five 12.5.9 kullanıyorum android system webwiew güncellemesi olsun Instagram güncellemesi olsun her şeyi yaptım fakat uygulamaya tıkladığım gibi sürekli atmaya başlıyor . Yarim saat öncesine kadar o kadar zamandır bir sorun yoktu . Yardımcı olursanız sevinirim

Mahoep

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut Esat
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
13
2 haftadır Cloud five 12.5.9 kullanıyorum android system webwiew güncellemesi olsun Instagram güncellemesi olsun her şeyi yaptım fakat uygulamaya tıkladığım gibi sürekli atmaya başlıyor . Yarim saat öncesine kadar o kadar zamandır bir sorun yoktu . Yardımcı olursanız sevinirim
Düzeldi sanırım, bazı arkadaşlarda yaşamış aynı sorunu.

emreudi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
@emreudi
Cihazım
Xiaomi Mi 10T
Konular
56
Dün aynı sorun bendede oldu. Ayarlar-Uygulamalar-Uygulamaları Yönet-İnsagram-Verileri Temizle-Ön Belleği temizle derseniz sorununuz düzelecektir.

emreudi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
@emreudi
Cihazım
Xiaomi Mi 10T
Konular
56
Hocam benim cihaz tr olduğu için Rom işlerine hiç girmedim. Aslında bayağı fark oluyor diyorlar ama globale göre bakalım. 🙂

Ü

Üye silindi 278685

Guest
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam benim cihaz tr olduğu için Rom işlerine hiç girmedim. Aslında bayağı fark oluyor diyorlar ama globale göre bakalım. 🙂
Performans konusunda baya ciddi şekilde fark oluyor aslında konu açmayı düşünüyorum . Mesela renkler daha doygun gözüküyor . Daha akıcı oldu . Frekanslar ile oynayarak pili de iyileştirebilirsiniz . Ve garantiyi de bence çokta sallamayın .

tıslayankedi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MIUI Destek
Cihazım
POCO X3 PRO
Meslek
ROM Geliştiricisi
Konular
36
AeroInsta kullanıyorum. Hiç sorun yaşamıyorum. Instagramda erişim sorunu olan gün ben yine de çatır çatır girdim ve gezindim nasıl olduysa.

Üst Alt