Yardım Instagram parlaklık sorunu

advise35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
ultra 13
Meslek
Lojistik
Konular
4
Merhaba, 13 ultrada Instagram'a giriş yaptığımda ekran parlaklığında kararma yaşıyorum. Sorun sadece Instagram uygulamasında oluyor, orijinal uygulamayla da farklı APK ile de denedim, otomatik parlaklığı açıp kapattım, gelişmiş dokular HDR ile denedim, sorun düzelmedi. Çözümü bilen var mı?

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
20

burada geçici bir çözüm sunmuştum. İlgili ayarı aktif ettikten sonra cihaz yeniden başlatılınca kapanıyor yeniden elle aktif etmek gerekiyor

advise35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
ultra 13
Meslek
Lojistik
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

burada geçici bir çözüm sunmuştum. İlgili ayarı aktif ettikten sonra cihaz yeniden başlatılınca kapanıyor yeniden elle aktif etmek gerekiyor
teşekkür ederim, denemek istedim ama geliştirici seçeneklerinde donanım hızdlandırmali vs.. kisimda hw bindirmeleri kapat seçeneği yok bende donanım katmanlarını devre dışı var, onu deniyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu sorunun neden kaynaklandığı konusunda hiçbir bilgi yok mu? geçici çözümden ziyade sorunun nedenini bilsek keşke. Kötü etkiliyor kullanımı.

Son düzenleme:

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
20
teşekkür ederim, denemek istedim ama geliştirici seçeneklerinde donanım hızdlandırmali vs.. kisimda hw bindirmeleri kapat seçeneği yok bende donanım katmanlarını devre dışı var, onu deniyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu sorunun neden kaynaklandığı konusunda hiçbir bilgi yok mu? geçici çözümden ziyade sorunun nedenini bilsek keşke. Kötü etkiliyor kullanımı.
yıllardır var olan bir sorun. Xiaomi ekran çözünürlüğü ile instagram uygulamasının uyumsuzluğundan kaynaklandığını düşünüyorum ben. Eğer ayarı bulamadıysanız başka bir isimde olabilir. diğer konu yorumlarında yazmışlardı

Üst Alt