Yardım Instagram Hikayelerinde Tam Ekran Sorunu

furkankocyigit

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
redmi note 5
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 10.2 Kararlı 10.2.1.0 (OEIMIXM)
Telefon Modeli
Redmi Note 5 (MEE7S)
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
merhabalar arkadaslar, iyi forumlar. instagram hikayelerinde tam ekran sorunu yasiyorum. ekteki dosyada (ekran goruntusu) gorundugu gibi instagramda ki hikayeler tam ekran olarak gozkumuyor. fakat bu sanirim benim eski telefonumdan kaynaklanan bir sorun. eski telefonumda ekran oranı biraz daha kucuktu. bu telefonda ise ekran orani buyuk oldugu icin sanirsam hikayeleri tam ekran gozukmuyor. ayni cihazimdan (redmi note 5) ayni uygulamadan baska bir hesapla giris yaptigimda ise hikayelerde sorun yasamiyor, tam ekran olarak goruntuluyorum hikayeleri. ayni sekilde kendi hesabimda nasil tam olarak görüntüleyebilirim yardimci olabilir misiniz?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

lidergvn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Lider
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
1
Aynı sorun bende de var ne yazık ki. Mi 8 lite. Yeni güncellemeyi bekliyorum maalesef.

Oyla:

furkankocyigit

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
redmi note 5
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı sorun bende de var ne yazık ki. Mi 8 lite. Yeni güncellemeyi bekliyorum maalesef.
android pie 9.0 da cozulecegi yazilan siteler vardi. fakat webteknonun yayinladigi listede sadece redmi note 5 pro'nun pie alacagi normal versiyonunun guncellenmeyecegi yazıyordu. biz şimdi boyle mi kullanacagiz devamli bir cozumu yokmu ya

Oyla:

lidergvn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Lider
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
1
İlk Mi telefonum fakat aldığıma pişman oldum. Keşke hiç geçmeseydim. Sorun üzerine sorun çıkıyor telefonda. Benim telefon mi 8 lite güncelleme alacak fakat note 5 ne olur hiç bilmiyorum.

Oyla:

ft81

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi5S
Konular
28
Sorunsuz mi 8 lite leri bize verdiler galiba Ya da ilk mi kullanıcıları biraz sabırsız.

MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt