Çözüldü Instagram Hikaye Tam Ekran Sorunu

ibrahimsancar

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi5s
Konular
2
Poco X3 telefonumda İnstagram hikayeler bu şekilde görünüyor çözümü nedir nasıl tam ekran yapabilirim ?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-10-31-02-19-00-866_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2020-10-31-02-19-00-866_com.instagram.android.jpg
    406,6 KB · Görüntüleme: 260
Çözüm
Hocam yeni nesil telefonlardaki ekran formatları farklı oluyor. Birisinin fotoğraf, çektiği telefonun ekran formatı farklı olduğundan veya kamera ayarlarındaki durum yüzünden bu şekilde olabiliyor. (ekran görüntüsüne bakın) Bende zaman zaman tam ekran olarak göremiyorum. Tabi sizideki sorun bütün hikayelerde ise sıkıntı var demektir. Çözüm önerisi olarak insta aero uygulamasını kullanmanızı tavsiye ederim. Hikayeleri tam ekran görebilmenizi sağlar ve birçok özellik barındıyor. (farklı tema seçenekleri,hikayeleri/gönderileri indirebilme,hikayeleri gördüğünü gizleme vs birçok şey) 2 yıldır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım.

muazzeb

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
2
Sanal tuşları aktif ederseniz düzeliyor imiş fakat tam ekran modunda nasıl kullanılıyor doğrusu bende merak ettim...

Oyla:

psychonaut

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erdinç
Cihazım
Mi 9T
Konular
1
Dostum aynı sorun bendede var çözüm bulamadım kafayı sıyırdım 3 gün önceye kadar sorun yoktu şimdi ne yaptıysam düzelmedi telefonu sıfırladım yine düzelmedi tel yolu aero insta diye bi program var onu yüklersen düzelir ben güvenmediği den yüklemedim tercih senin Apple'dan geçtiğime çok pişmanım

Oyla:

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Hocam yeni nesil telefonlardaki ekran formatları farklı oluyor. Birisinin fotoğraf, çektiği telefonun ekran formatı farklı olduğundan veya kamera ayarlarındaki durum yüzünden bu şekilde olabiliyor. (ekran görüntüsüne bakın) Bende zaman zaman tam ekran olarak göremiyorum. Tabi sizideki sorun bütün hikayelerde ise sıkıntı var demektir. Çözüm önerisi olarak insta aero uygulamasını kullanmanızı tavsiye ederim. Hikayeleri tam ekran görebilmenizi sağlar ve birçok özellik barındıyor. (farklı tema seçenekleri,hikayeleri/gönderileri indirebilme,hikayeleri gördüğünü gizleme vs birçok şey) 2 yıldır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-12-19-03-41-27-129_com.android.camera.jpg
    Screenshot_2020-12-19-03-41-27-129_com.android.camera.jpg
    150,8 KB · Görüntüleme: 105
Oyla: Çözüm
Üst Alt