Hocam evet kalite düşüyor ama kiminin hikayesi cam gibiyken bizim gibilerin videoları kötünün de en kötüsü çıkıyor
İzmit çarşıya arabayla giderken önde teli sabitleyip video çektim ama instagram a yükledikten sonra köprü isimlerini ve öndeki arabaların plakalarını bile göremedim.o kadar kötü yaniBilemedim o kadar kötü olması normal değil
İzmit çarşıya arabayla giderken önde teli sabitleyip video çektim ama instagram a yükledikten sonra köprü isimlerini ve öndeki arabaların plakalarını bile göremedim.o kadar kötü yani
Hocam ama yaptıktan sonra pati cafeye gidip bi çay içmen gerek ben o gün öyle yapmıştımBende bir ara izmit çarşıya giderken yapayım bakalım nasıl olacak
aynı sorunu ben de yaşıyorıum, resmen pixellerine ayrılıyor görünyüler.. Siz sorunu çözebildiniz mi? Telefonunuzun sürümü güncel mi? Ben henüz son sürüme geçmedim, acaba ondan kaynaklı olabilir mi?Bende birgün bi hikaye paylaşayım dedim,mi6 ile çektiğim video sanki mi6 ile değil de çok adi bi telefonla çekmişim gibi çıktı,ben biraz instagram cahiliyim,bilgisi olanlar cvp yazarsa bende yararlanırım
Ben pek instagram kullanan hikaye paylaşan biri değilim,sadece birgüm öylesine çekip paylaşmıştım,sorunu çözmedim lazım olmadığı için ama nette araştırma yapmıştım,bi program yüklüyormuşum,o program videoyu instagram için iyi hale getiriyormuş falab filan,ölme eşeğim ölme yaniaynı sorunu ben de yaşıyorıum, resmen pixellerine ayrılıyor görünyüler.. Siz sorunu çözebildiniz mi? Telefonunuzun sürümü güncel mi? Ben henüz son sürüme geçmedim, acaba ondan kaynaklı olabilir mi?