Yardım Instagram canlı video sorunu

olympos

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal
Cihazım
Mi 8
Meslek
Öğretmen
Konular
49
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.3.2.0 global
Telefon Modeli
Mi8
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar cihazım henüz 1 haftalık mi 8. Normalde video çekerken telefon gayet güzel görüntü aliyorken dün Instagram canlı yayın yaptığımda farkettim ki neredeyse 240p görüntü çekmiş bunun sebebi ne olabilir? Teşekkürler.

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Hocam bildiğim kadarıyla canlı yayın görüntü kalitesi kamera ile alakalı değil. Yüksek kalitede bi yayını canlı olarak paylaşmak için internet hızınızın cok yüksek olaması gerekir. E haliyle mobil internet kotanınızında yüksek olması lazım :)

Oyla:

olympos

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal
Cihazım
Mi 8
Meslek
Öğretmen
Konular
49
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bildiğim kadarıyla canlı yayın görüntü kalitesi kamera ile alakalı değil. Yüksek kalitede bi yayını canlı olarak paylaşmak için internet hızınızın cok yüksek olaması gerekir. E haliyle mobil internet kotanınızında yüksek olması lazım :)
Kotada sorun yok kardeşim. 20gb net var 4.5 g çeken açık bir alanda idim.

Oyla:

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Evde wifi olmasına rağmen Bana yetmiyor 20 :) hocam vatsap görüntülü konuşmada karşı tarafın kamerası nasıl kalitesiz görüntü olarak bize geliyorsa bunu da öyle düşünün

Oyla:

olympos

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal
Cihazım
Mi 8
Meslek
Öğretmen
Konular
49
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evde wifi olmasına rağmen Bana yetmiyor 20 :) hocam vatsap görüntülü konuşmada karşı tarafın kamerası nasıl kalitesiz görüntü olarak bize geliyorsa bunu da öyle düşünün
Şimdi hocam whatsapta fullhd gorusebiliyorum Instagram'da çok ama çok kötüydü görüntü bı danışmak istedim

Oyla:

NUCAR44

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NUMAN UÇAR
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Hemşir(e)
Konular
18
Ne kadar uzamış muhabbet. Kısacası Instagram ın 'güzelliği' hocam, anlayın işte. haha-- videolarda çoğu kişide olan problem. Adam alıyor telefonu bilmem kaç megapiksel, Insta ya gelince vga kamera gibi. Yapacak birşey yok, gelecek güncellemelere düzelmesi temennimiz olacak. İyi forumlar cümleten. :)

Son düzenleme:
Oyla:

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Ne kadar uzamış muhabbet. Kısaca Instagram ın 'güzelliği' hocam, anlayın işte. haha-- videolarda çoğu kişide olan problem. Adam alıyor telefonu bilmem kaç megapiksel, Insta ya gelince vga kamera gibi. Yapacak birşey yok, gelecek güncellemelere düzelmesi temennimiz olacak. İyi forumlar cümleten. :)
Forumu sosyal medya olarak kullandığımızdan Instagrama yabancıyız biraz :)

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Arkadaşım mi8lite da da yaşıyor bu durumu resmen çamur gibi internet hızı önemli tabiki ama sorun bu da değil hızlı olsa da aynı kötü kalite devam ediyor . Instagram nedense Xiaomi ye yaramıyor çoğu cihazda story olsun video olsun kötü kalite diye şikayet var. Mesela bakın Samsung veya iPhone gayet net. Bunun yazılımsal olduğundan eminim .

Oyla:

NUCAR44

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NUMAN UÇAR
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Hemşir(e)
Konular
18
Arkadaşım mi8lite da da yaşıyor bu durumu resmen çamur gibi internet hızı önemli tabiki ama sorun bu da değil hızlı olsa da aynı kötü kalite devam ediyor . Instagram nedense Xiaomi ye yaramıyor çoğu cihazda story olsun video olsun kötü kalite diye şikayet var. Mesela bakın Samsung veya iPhone gayet net. Bunun yazılımsal olduğundan eminim .
Onu bir daha söyle hocam. :)

Oyla:

olympos

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal
Cihazım
Mi 8
Meslek
Öğretmen
Konular
49
umarım buna çözüm bulunur gerçekten çamur gibiydi. Telefonu 3300 lira gibi bir fiyata aldım görüntüyü öyle görünce utandım. Hemen sildim tabi.

Oyla:
Üst Alt