Yardım İnstagram aşırı pil tüketimi

Shoozhin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Halit
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.0.2.0
Telefon Modeli
Note 9s
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
1 haftadır Note 9s kullanıyorum. Fakat İnstagram doğru düzgün kullanmamama rağmen absürt derecede pil tüketiyor. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Shoozhin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Halit
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu postu açtıktan sonra uygulamayı silip tekrar yükledim. Düzelmiş gibi görünüyordu. Yaklaşık 1 gün boyunca her şey olması gerektiği gibiydi. Şarjım durduk yere azalmıyordu. Ama bu durum sadece 1 gün sürdü. Tekrar arka planda saatte ortalma 100 mah tüketmeye başladı. Yani doğru gösteriyor diye düşünmekteyim.

Oyla:

Orka27

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oray
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
9
Uygulama için pil tasarrufu aktif mi kontrol ettiniz mi ? Arka plan işlemlerini kısıtlayabilirsiniz. Instagram genel olarak fazla şarj tüketen bir uygulama uzun süre kullanılıyorsanız ekran parlaklığı yüksek ise pili hızlı tüketir.

Oyla:

Shoozhin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Halit
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygulama için pil tasarrufu aktif mi kontrol ettiniz mi ? Arka plan işlemlerini kısıtlayabilirsiniz. Instagram genel olarak fazla şarj tüketen bir uygulama uzun süre kullanılıyorsanız ekran parlaklığı yüksek ise pili hızlı tüketir.
Pil tasarrufunda arka plan etkinliklerini kısıtla seçeneğini bile seçtim. Sorun şu ki telefonu hiç kullanmadığım anlarda bile İnstagram saatte %2 şarj tüketiyor. Çareyi uygulamayı silip tarayıcıdan girmekte buldum. Pek pratik olmuyor ama yapacak bir şey yok.

Oyla:
Üst Alt