Yardım inginç bi durum

Artyom58

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mehmet
Cihazım
redmi note 9
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global
Telefon Modeli
redmi note 9
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar 1 ay önce note 9 aldım. bir hafta sonra imei gitti aldıgım yere gittim hallettiler sorunu ..

neyse bugun şebeke gitmiş sorguladım imei klonlanmış uyarı çıktı.Ama başka hat takınca telefonda çalısıyor sadece benim hattım benim telde çalışmıyor.

Benim hattımı annemin telefona taktım çalısıyor .

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Her operatör aynı anda kapatmıyor. Bir kaç gün içinde sizin operatörde kapatacak şebekenizi. İşi bilen birisine yaptırın verdiğim linkten destek alın

Oyla:

Wolftr34

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BÖRÜ
Cihazım
XİAOMİ
Meslek
Egitmen
Konular
25
hocam server imei atiyolar yani sistemden otomatik sonra baska biri gidiyor falan onada senin imei server atiyo hoop noluyo seninki gidiyo ya attirdigin yerle boyle anlat olmasin abi ugrasmim de yada kendin bozuk mozuk tel gotur al bununkini at de

Oyla:

Artyom58

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mehmet
Cihazım
redmi note 9
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam server imei atiyolar yani sistemden otomatik sonra baska biri gidiyor falan onada senin imei server atiyo hoop noluyo seninki gidiyo ya attirdigin yerle boyle anlat olmasin abi ugrasmim de yada kendin bozuk mozuk tel gotur al bununkini at de
Hocam benim hattımı başka telefona takınca çalısıyor ama yeniden mi imei attırmalıyım .Pzt giderim mecbur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Her operatör aynı anda kapatmıyor. Bir kaç gün içinde sizin operatörde kapatacak şebekenizi. İşi bilen birisine yaptırın verdiğim linkten destek alın

Hocam gsm firmasını aradım sorun yok diyor .Telefona atılan imei veya romla kaynaklı sanarım çünkü başka biride yaşamış bu sorunu yeniden rom atınca düzelmiş

Oyla:

Wolftr34

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BÖRÜ
Cihazım
XİAOMİ
Meslek
Egitmen
Konular
25
Hocam benim hattımı başka telefona takınca çalısıyor ama yeniden mi imei attırmalıyım .Pzt giderim mecbur

Hocam gsm firmasını aradım sorun yok diyor .Telefona atılan imei veya romla kaynaklı sanarım çünkü başka biride yaşamış bu sorunu yeniden rom atınca düzelmiş

hocam.yeniden attir kadioglu hocamin dedigi gibi olmustur

Oyla:

Drkirpi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
5

Romla alakası yok Hasan abi ne diyorsa odur.Yakinda cihaza veda etme ihtimaliniz bile var dikkat edin

Oyla:

Artyom58

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mehmet
Cihazım
redmi note 9
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim pazartesi giderim hemen çok korttum donanımsal bir sorun vardır diye

Romla alakası yok Hasan abi ne diyorsa odur.Yakinda cihaza veda etme ihtimaliniz bile var dikkat edin
Peki hocam tam olarak ne yapacam pek anlamadım ilk kez başıma geliyor

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
imei sorguladığınızda klonlanmış yazıyorsa yeniden imei işlemi yapılması gerekir. Dediğim gibi Tüm operatörler aynı anda kapatmıyor. birkaç güne şebeke veren operatörde kapatıcak. Kendinize ait bir imei varsa onunla işlem yapılır biraz daha sağlam olur..

Oyla:

Artyom58

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mehmet
Cihazım
redmi note 9
Konular
1
imei sorguladığınızda klonlanmış yazıyorsa yeniden imei işlemi yapılması gerekir. Dediğim gibi Tüm operatörler aynı anda kapatmıyor. birkaç güne şebeke veren operatörde kapatıcak. Kendinize ait bir imei varsa onunla işlem yapılır biraz daha sağlam olur..
abi sagolasında şunu anlamadım .Benim hattımı başka telefona takınca çalsııyor bu neden oluyor ksr bakma çok cahilim

Oyla:
Üst Alt