Yardım InfinityX ROM bir gecede yüzde 50 şarj yedi

meodit

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Mert
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
10
Merhaba, dün telefona son sürüm infinityx yükledim. Ayarlarını yaptıktan sonra gece yüzde 50 küsürde bıraktığım cihaz sabah tuş kilidini açar açmaz şarjı bitip kapandı. Arkaplanda bi şeyi açık bırakmadım whatsapp bile yüklemedim daha. stock endonezya rom kullanırken hiç böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. ne yapabilirim? rom mu sıkıntılı acaba. önerildiği için yüklemiştim aslında.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Merhaba, dün telefona son sürüm infinityx yükledim. Ayarlarını yaptıktan sonra gece yüzde 50 küsürde bıraktığım cihaz sabah tuş kilidini açar açmaz şarjı bitip kapandı. Arkaplanda bi şeyi açık bırakmadım whatsapp bile yüklemedim daha. stock endonezya rom kullanırken hiç böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. ne yapabilirim? rom mu sıkıntılı acaba. önerildiği için yüklemiştim aslında.
Tabii ROM'da da sıkıntı olabilir ama genel olarak ilk kurulum sonrası bu tarz durumları normal karşılamanız gerekir. Bir kaç gün deneyimledikten sonra tekrar kontrol edin. Eğer sıkıntı varsa bir kaç deşarj sonrasında belli olur.

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
23
Ben de infinityX 3.4 sürümdeyim. Böyle bir sorun yok. Kernel değiştirdiniz mi ya da mod, modül vs yüklediniz mi?

meodit

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Mert
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Üst Alt