Soru InfinityX den Mirooma geçmeli miyim

UMUT0763

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut Hakan
Cihazım
Redmi Note 11E
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
InfinityX v2.2 Android 15
Telefon Modeli
Redmi Note 8 (ginkgo)
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba Redmi Note 8 64/4 var ve InfinityX v2.2 Android 15 yüklü
Stock androidi pek sevmedim MIUI daha güzeldi bence bu yüzden miui geçmek istiyorum
Miroom 20.3.26 yüklemeyi düşünüyorum sizce performans kaybı yaşar mıyım iyi sonuç alır mıyım yoksa infinity x de kalayım mı

Lexy23

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
4
Hocam cihazınız Android 15 için zaten performanslı olmaz size önerim mi room yerine Android 9 MIUI 11.0.5 Endonezya ya geçmenizdir o cihaz için en iyisi o.

Oyla:

UMUT0763

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut Hakan
Cihazım
Redmi Note 11E
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam cihazınız Android 15 için zaten performanslı olmaz size önerim mi room yerine Android 9 MIUI 11.0.5 Endonezya ya geçmenizdir o cihaz için en iyisi o.
hocam birazcık da özelleştirme olmasını isterim bu yüzden miroom a geçmek istiyorum ayrıca miroom da miui 11 tabanlı

Oyla:

Lexy23

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
4
Bende zamanında sizin cihazınızı kullandım hatta mi room u da kullandım MIUI 11.0.5 Endonezya kadar iyi değil hinede karar sizin

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Miroom Beta 20.3.26, Note 8 için en iyi romlardandır. Tavsiye ederim. Root önyüklü olarak geliyor, bilginiz olsun.

Alternatif olarak Xiaomi.EU 11.0.7 sürümünü de kurabilirsiniz. Rootsuz geliyor.

AOSP romlar arasında en iyi sürümler Android 13 ve Android 14'lerdir Note 8 ama zaten beğenmemişsiniz, önermeyelim. :)

Oyla:

UMUT0763

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut Hakan
Cihazım
Redmi Note 11E
Konular
5
Miroom Beta 20.3.26, Note 8 için en iyi romlardandır. Tavsiye ederim. Root önyüklü olarak geliyor, bilginiz olsun.

Alternatif olarak Xiaomi.EU 11.0.7 sürümünü de kurabilirsiniz. Rootsuz geliyor.

AOSP romlar arasında en iyi sürümler Android 13 ve Android 14'lerdir Note 8 ama zaten beğenmemişsiniz, önermeyelim. :)
hocam mirooma geçmemek için tekrardan bikaç AOSP rom denedim ama pek tatmin etmedi ben galiba mirooma geçeceğim

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
hocam mirooma geçmemek için tekrardan bikaç AOSP rom denedim ama pek tatmin etmedi ben galiba mirooma geçeceğim
Arayüzü beğenmediyseniz, hangi AOSP romu kurarsanız kurun aynı arayüzle karşılaşırsınız hocam. Ben Arrow 13.1 sürümünü tavsiye ederim ama baya özelleştirmesiz. Özelleştirme için crDroid kurabilirsiniz, DarkJoker'in sürümü iyidir.

MIUI için, MIUI 11 tek seçenek. 12 ve 12.5 sürümleri Note 8 için tamamen işkence.

Oyla:

UMUT0763

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut Hakan
Cihazım
Redmi Note 11E
Konular
5
Arayüzü beğenmediyseniz, hangi AOSP romu kurarsanız kurun aynı arayüzle karşılaşırsınız hocam. Ben Arrow 13.1 sürümünü tavsiye ederim ama baya özelleştirmesiz. Özelleştirme için crDroid kurabilirsiniz, DarkJoker'in sürümü iyidir.

MIUI için, MIUI 11 tek seçenek. 12 ve 12.5 sürümleri Note 8 için tamamen işkence.
az önce crdroid kurdum özelleştirme anlamında çok güzel ama arayüz olarak sevmedim miui arayüzü daha iyi geldi bana ben en iyisi miroom 20.3.26 kurayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

musdi27 hocam birde önerdiğiniz miui tabanlı rom var mı özelleştirebileceğim birde performansı iyi olan, eğer bildiğiniz yoksa miroomu kuracağım

Son düzenleme:
Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
az önce crdroid kurdum özelleştirme anlamında çok güzel ama arayüz olarak sevmedim miui arayüzü daha iyi geldi bana ben en iyisi miroom 20.3.26 kurayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

musdi27 hocam birde önerdiğiniz miui tabanlı rom var mı özelleştirebileceğim birde performansı iyi olan, eğer bildiğiniz yoksa miroomu kuracağım
Miroom 20.3.26 sizin için iyi bir tercih olacaktır zaten hocam. :)

Oyla:
Üst Alt