Global rom kullanıyorum hocam mi 8 lite açılış temasını yeniden yükleyebilir miyim? Gerçekten ilk kullandığım tema daha iyiydi böyle bir şansımız var mı?Global rom kullanıyorsanız mağaza dışından tema kuramazsınız hocam. Custom rom kullanmanız gerekir.
Cihazınızda root varmı? Bootloader kilidi açık mı?Global rom kullanıyorum hocam mi 8 lite açılış temasını yeniden yükleyebilir miyim? Gerçekten ilk kullandığım tema daha iyiydi böyle bir şansımız var mı?
Teşekkürler..
Yok hocam aldığım gibi kullanıyorum herhangi bir root işlemi yapmadım, iPhone de ki jailbreak gibi bsey sanırım Android sistemine pek hakim değilim yeni kullanmaya başladım yaklaşık 6,7 aydırCihazınızda root varmı? Bootloader kilidi açık mı?
Hocam siteye pek hakim değil arama kısmına mi 8 lite yazıyorum fakat bulamıyorum ben mi bulamıyorum anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür ederimEvet hocam o tarz birşey. Telefonunuzun konusuna bakarsanız detaylı rehberler mevcut.
Hocam siteye pek hakim değil arama kısmına mi 8 lite yazıyorum fakat bulamıyorum ben mi bulamıyorum anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür ederim
Teşekkürler hocam sağolun var olunBuyrun hocam. Anasayfadan bütün bölümlere ulaşabilirsiniz.Xiaomi Mi8 Lite
forum.miuiturkiye.net